Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Тепла ковдра двоспальна флісова Suave Sherpa Throw 220х200 см одіяло євро

Код товару: 1009140

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Плед ковдра

Покривало на ліжко має бути не лише красивим, а й зручним. І сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги покривало на ліжко 200х220 см Suave Sherpa Throw. Воно виконане з приємного на дотик матеріалу, який є м'яким поліестером. Це свідчить про те, що такі покривала на ліжко не зношуються з часом, на них не утворюватимуться катишки, вони не линятимуть при пранні. Тобто це покривало на диван гарантовано порадує вас зносостійкістю та довговічністю.

Ще такий плед на диван практичний тим, що він дуже легко стирається та досить швидко сохне. Так як розміром покривало 200х220, воно підійде практично на будь-який сімейний диван або ліжко. А завдяки стриманому коричневому забарвленню плед на ліжко буде виглядати органічно в будь-якому інтер'єрі.

Ну а придбати плед покривало ви можете як для себе, так і як подарунок близьким, молодятам, друзям. Просто оформлюйте замовлення в інтернет-магазині «Самето», і ми відправимо це покривало на двоспальне ліжко вам в будь-яку точку України.

Покривало на ліжко, характеристики:

  • Матеріал: поліестер 100%;
  • Розмір: 220х200 см
  • Колір: світло-коричневий;
  • Двостороннє;
  • Упаковка: поліпропілен.


Плед на диван, комплектація:

  • Ковдра;
  • Упаковка.





Тепла ковдра двоспальна флісова Suave Sherpa Throw 220х200 см одіяло євро
Тепла ковдра двоспальна флісова Suave Sherpa Throw 220х200 см одіяло євро