Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Термокружка Edel HOFF EH-5307 (380 мл.)

Код товару: 1001822

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Виконана з високоякісної нержавіючої сталі.
  • Конструкція "подвійної стінки".
  • Підтримує температуру всередині гуртки.
  • Ємність: 380 мл.
  • Висота: 20 см.
  • Діаметр основи: 6 см.
  • Доступні різні кольори ободку (рожевий, жовтий, синій).

Термокружка «Edel Hoff EH-5307» - це такий собі маленький термос, в якому можна брати з собою і гарячі, і холодні напої в дорогу або подорож.

Дана термокружка виконана з високоякісної сталі, якій не страшні корозія або механічні пошкодження. Вона гарантовано прослужить своєму господареві вірою і правдою багато років, радуючи його домашніми напоями далеко від дому. Завдяки «Edel Hoff EH-5307» кожен може взяти з собою в автомобіль або в громадський транспорт домашню каву і насолодитися ним по дорозі на роботу холодним зимовим ранком. А ще в термокружку можна налити прохолодний напій в літню спеку, і його температура абсолютно не зміниться під впливом тепла. У вас буде шанс охолодитися і випити прохолодний компот або лимонад в спеку на пляжі.

Варто також відзначити, що навіть якщо всередині термокружки «Edel Hoff EH-5307» буде окріп, її зовнішня сторона абсолютно не нагрівається.

Тому пити чай або каву подвійно зручніше, адже ви надійно захищені від опіків рук. Погодьтеся, це дуже зручно, якщо їдеш в автомобілі або насолоджуєшся напоєм на прогулянці, перебуваючи в русі. Розміри термокружки відмінно вписуються в підстаканники будь-якої машини, а герметично закритий корпус виробу запобігає проливання рідини, навіть якщо чашка впаде і перевернеться. Для того щоб приступити до вживання гарячого напою, необхідно всього лише взяти термокружку в руки і натиснути на одну кнопку, яка і відкриває, і закриває дану ємність.

Компактні розміри термокружки «Edel Hoff EH-5307» дозволяють брати її з собою в дорогу в поїзд або в літак, так як вона легко поміститься в ручній поклажі і зовсім не займе багато місця навіть у найменшій сумочці. Купуйте цю річ і для особистого використання, і в якості подарунка близьким, вони обов'язково будуть задоволені такому презенту!





Термокружка Edel HOFF EH-5307 (380 мл.)
Термокружка Edel HOFF EH-5307 (380 мл.)