Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Термос Edel HOFF SWISS EH-5301 (380 мл.)

Код товару: 1001736

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

  • Виконаний з нержавіючої сталі.
  • Конструкція "подвійної стінки".
  • Зовнішня поверхня, яка не нагрівається.
  • Підтримує температуру всередині гуртки.
  • Стійка до струсів.
  • Сіліконовій нековзний тримач.
  • Висота: 20 см.
  • Діаметр: 6 см.
  • Об'єм: 380 мл.
  • Колір: Колір: червоний, салатовий, блакитний, фіолетовий.

Носити з собою повноцінний термос з гарячими напоями або просто окропом не завжди зручно, адже він займає багато місця і не дуже легкий. Саме тому ми пропонуємо вам гідну альтернативу - кухоль-термос, який представляє собою міні-копію звичайного термоса, комфортний у використанні при будь-яких умовах і довговічний. Наприклад, якщо вас чекає довгий шлях, термокружка дуже стане в нагоді, адже в ній можна взяти з собою в той же поїзд смачну натуральну каву, яку ви любите, щоб не купувати в вагоні напій сумнівної якості та походження. Більш того, термокружка займає зовсім небагато місця в багажі, відрізняється повністю ізольованим корпусом, що захистить ваші речі від проливання, а також термостійкою поверхнею. Усередині рідина залишається все такою ж гарячою, але поверхня самого термоса абсолютно не нагрівається.

Ви здивуєтеся, але використовувати даний аксесуар можна не тільки в холодну пору року, щоб зігрітися гарячими напоями. Термокружка знадобиться вам і в літню спеку, адже вона збереже прохолодною будь-яку рідину навіть при максимально високій температурі повітря. А це означає, що у вас буде можливість втамувати спрагу по дорозі на роботу, на пляжі або на відпочинку. Варто також відзначити, що виріб виконано зі стійких до механічних пошкоджень матеріалів, тому їй не страшні випадкові падіння або удари. Вона обов'язково прослужить своєму господареві довго, якщо її зберігати повністю сухою і не чистити засобамит з абразивними частинками.

Якщо ви не знаєте, що подарувати другу-автолюбителю, подрузі, яка любить подорожувати, або татові, що обожнює каву, зупиніть свій вибір на даній Термокружці. Отримавши в подарунок даний аксесуар, близька вам людина гарантовано залишиться задоволеною.

 





Термос Edel HOFF SWISS EH-5301 (380 мл.)
Термос Edel HOFF SWISS EH-5301 (380 мл.)