Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Тонометр автоматичний на зап'ястя СІГМА Bradex

Код товару: 1000778

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Манжета 13-20 см.

Згідно зі статистичними даними, в даний час велика частина населення віком більше 30 років страждає гіпер- або гіпотонією. При наявності таких хвороб необхідно постійно контролювати рівень кровного тиску. В даний час на ринку медичної техніки апарати для вимірювання тиску представлені в широкому асортименті. Але самим зручним у використанні є тонометр на зап'ястя.

Конструкція тонометра на зап'ястя

Автоматичний тонометр складається з пластмасового корпусу невеликого розміру, закріпленого на тканинному ремінці, за допомогою якого прилад одягається на руку. Ремінець застібається на липучку. На корпусі пристрою знаходиться дисплей розміром 12х5 мм, на якому відображаються дані вимірювань, і три кнопки управління.
Пристрій працює від двох батарей типу ААА, які легко замінюються при вичерпанні ресурсу.
Вимірювати тиск за допомогою даного пристрою дуже просто:

  1. Необхідно одягнути прилад на зап'ястя таким чином, щоб корпус з екраном знаходився на відстані приблизно 2 см нижче долоні - в тому місці, де вена проступає найбільше.
  2. Зручно сісти і повністю розслабитися.
  3. Натиснути на кнопку пуску на корпусі і сидіти нерухомо доти, поки на екрані приладу не зафіксуються отримані результати вимірювань.

Під час вимірювання не слід ворушитися, розмовляти, сміятися. Це може призвести до відхилення отриманих даних від дійсних. Також не слід проводити вимірювання відразу після прийняття їжі або води, коли організм активізує сили на їх переробку.
Прилад оснащений функцією автоматичного вимкнення. Якщо ви забудете вимкнути його після вимірювання, він зробить це самостійно через хвилину.
Купити тонометр даної моделі рекомендується людям будь-якої вікової категорії. Протипоказань до використання пристрою немає.





Тонометр автоматичний на зап'ястя СІГМА Bradex
Тонометр автоматичний на зап'ястя СІГМА Bradex