Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для ніг Leg Magic (Лег Меджік) з мінікомп'ютером

Код товару: 1000035

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Габарити Лег Меджик:

Вага користувача: 120 кг;
У зібраному стані: 67х43х28 см;
У робочому стані: 45х107х97 см;
Вага тренажера: 11.8 кг.

У комплекті Leg Magic:

- Тренажер Leg Magic;
- Інструкція.

Якщо ви задалися метою повернути стрункість своїх ніг і пружність сідниць до наступаючого весняного сезону, то приступати до занять потрібно вже сьогодні. Це в тому випадку, якщо ви збираєтеся ходити в тренажерний зал або займатися вдома.

Але в тому випадку, якщо ви не маєте наміру витрачати час даремно, вам потрібно терміново купити Leg Magic.

Навіть струнка особа може відчувати невдоволення з приводу своєї фігури, а люди із зайвою вагою і поготів відчувають незручність з приводу свого зовнішнього вигляду. Комплексують, обмежують себе, намагаються менше спілкуватися. Але тренажер Leg Magic кардинально змінить ваше життя, подарувавши вашим ногам справжню стрункість, якій позаздрять навіть справжні красуні.
Тренажер Leg Magic в Києві купити може дозволити собі кожен, адже його вартість по кишені навіть непрацюючій людині, на відміну від професійних тренажерів та бігових доріжок.

Лег Меджик стане вашим порятунком, якщо через роботу просто немає часу на повноцінні спортивні заняття.

Це універсальний прилад, якому знайдеться місце навіть в самій маленькій квартирі, настільки він компактний і простий. А ще він універсальний, підійде як чоловікові, так і жінці. Крім того, допоможе вирішити масу проблем:
• Проблема «Як залишатися у формі». Навіть якщо у вас ідеальне тіло, його все одно потрібно підтримувати в потрібній формі. Легмеджік стане вашим постійним супутником, тому що досить всього 10 хвилин занять на цьому тренажері, щоб повністю вирішити проблему повноцінних щоденних тренувань;
• Проблема «Підготуватися до весняно-літнього сезону». Відгуки про Легмеджік свідчать про те, що він дає швидкі і помітні результати. Тому навіть якщо ви спохватилися занадто пізно, щоденні заняття на тренажері по 20-30 хвилин дозволять вам повернути тонус м'язам, підтягнути шкіру і прибрати жирові відкладення;
• Проблема «Відновити фігуру після пологів». Цей тренажер комплексний, під час занять на ньому активізуються всі групи м'язів. На практиці це означає, що підтягуються ноги, м'язи спини і преса, а значить, зникають всі жирові відкладення, повертається пружність шкіри, а розтяжки попросту випаровуються.

Купити Лег Меджик - означає зробити вигідне придбання не тільки для себе, але і для всієї родини.

У вас вдома оселиться справжній особистий тренер, який позбавить вас від неефективного використання грошей і часу. Тренажер просто зберігати завдяки компактним розмірам, а при необхідності можна ще й розібрати. Благо, збирати його ще простіше, ніж розбирати. Прилад практично не вимагає догляду і абсолютно безпечний в плані безпосередньої експлуатації. Такий тренажер стане прекрасним подарунком друзям, тому що він неодмінно стане вашою слабкістю, якою захочеться поділитися.

Завантажити інструкцію до тренажеру для ніг Leg Magic, Word

Завантажити вправи для занять на тренажері Leg Magic





Тренажер для ніг Leg Magic (Лег Меджік) з мінікомп'ютером
Тренажер для ніг Leg Magic (Лег Меджік) з мінікомп'ютером