Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для підборіддя та шиї Neck Toner (Нек Тонер)

Код товару: 1000183

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація Neck Toner Нек Тонер:

  • Тренажер для підборіддя.
  • Комплект з 3 пружин.

Якщо ви не знаєте, як прибрати друге підборіддя і вже зневірилися впоратися з цією своєю проблемою, то Neck Toner тренажер для підборіддя - прилад, який допоможе впоратися навіть з дуже складною проблемою при мінімумі витраченого часу і сил.

Він швидко і ефективно підтягує м'язи шиї. Разом з м'язами підтягується шкіра, розгладжуються зморшки і навіть змінюється овал обличчя. Тому якщо ви хочете помітно помолодіти і виглядати краще напередодні весни, то краще цього приладу вам не знайти.
Раніше проблеми в'ялої шиї вдавалося вирішити хіба що за допомогою хірургічного втручання. Цей процес створює масу неприємностей - використання наркозу, тривалий процес відновлення і інші ризики, які несе будь-яке оперативне втручання. І тільки уявіть собі, що альтернатива операції - це тренажер для шиї. Звичайний механічний тренажер за смішною ціною. До того ж він дуже маленький, компактний, непомітний. Це означає, що тренувати м'язи шиї ви зможете там, де вам буде зручно цим займатися. Neck Toner тренажер для підборіддя повністю автономний і дійсно простий у використанні - ви ставите тренажер під підборіддя і починаєте виконувати найпростіші вправи.
Помітний результат ви побачите після закінчення місяця за умови, що будете приділяти заняттям хоча б 3 хвилини. У комплекті до тренажера поставляється 3 різних пружини. У цьому виражається індивідуальний підхід до тренувань, тому що кожен зможе собі вибрати ту пружину, працювати з якою буде найбільш комфортно.
 





Тренажер для підборіддя та шиї Neck Toner (Нек Тонер)
Тренажер для підборіддя та шиї Neck Toner (Нек Тонер)