Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тренажер для жінок Ab Tone Magic універсальний

Код товару: 1000842

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Розмiр: 40*45*45 см.

З наближенням купального сезону ми починаємо замислюватися про те, як прибрати живіт і привести свою фігуру в порядок після зими. Відвідувати тренажерні зали зараз не дешево, та й на це не завжди вистачає часу. Краще займатися вдома. А щоб заняття були ефективними і дали потрібний результат якомога швидше, можна купити тренажер для преса Ab Tоne Magic. Він простий у використанні, компактний і ефективний. Вартість його не висока і прийнятна для всіх.

Особливості конструкції тренажера для преса Ab Tоne Magic

Тренажер для преса Ab Tоne Magic має дуже просту конструкцію. Він складається з двох металевих дуг, з'єднаних пружинним механізмом. Під час занять необхідно стискати дуги один з одним, долаючи спричинювану пружинами силу опору, напружуючи певний комплекс м'язів.
У комплектацію пристрою входить блок навантаження, за рахунок якого можна регулювати силу опору на власний розсуд, вибираючи одну з трьох ступенів. Це дозволяє використовувати тренажер людям з різною фізичною підготовкою. Під час перших занять краще вибирати мінімальну ступінь навантаження і збільшити її після пари-трійки тижнів регулярних тренувань.
Металеві дуги мають м'яке неопренове покриття, що захищає ваше тіло від травмування і неприємних відчуттів під час занять.

Ефективність тренажера Ab Tоne Magic

Маючи вдома представлений спортивний снаряд, ви не будете задаватися питанням, як накачати прес швидше і зробити талію тонше. Займаючись всього півгодини в день, вже через два тижні ви помітите суттєві зміни у своїй фігурі. І вони обов'язково вас порадують.
Тренажер можна використовувати не тільки для вправ, спрямованих на розвиток мускулатури преса. З його допомогою можна накачати:

  • внутрішні і зовнішні м'язи стегна,
  • гомілки,
  • мускулатуру рук,
  • грудні м'язи,
  • сідниці.

Спортивний прилад може використовуватися для вправ на розвиток м'язів нижньої частини спини і дозволяє відкоригувати положення хребта, тому його використовують для ортопедичних вправ.





Анна ( 2016-07-28 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Отличный тренажер много места не занимает! Результат есть буду продолжать заниматься!
Відповісти
Тренажер для жінок Ab Tone Magic універсальний
Тренажер для жінок Ab Tone Magic універсальний