Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Тримач для мобільних телефонів Holder Support LRZJ

Код товару: 1001095

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Максимальна ширина телефону 8 см.
Довжина тримача 58 см.

Мобільний телефон - це гаджет, який сьогодні є у кожного, починаючи від школяра і закінчуючи пенсіонером. Саме тому для його зручного використання існує безліч різних аксесуарів. Так, одним з них є тримач мобільного телефону. Цей виріб відмінно кріпиться до поверхні завдяки надійній прищіпці. Використовувати його можна і вдома, і в офісі, адже аксесуар легко фіксується на столі, тумбочці або навіть на краю ліжка.

Тримач для телефону на прищіпці має продуману конструкцію, що дозволяє змінювати кут його нахилу, довжину і навіть повертати корпус. Підходить він не тільки для мобільного телефону, але і для КПК, смартфона або комунікатора - в загальному, для всіх приладів, ширина яких не перевищує 8 см. Тримач надійно фіксує будь-який пристрій, запобігаючи його вислизання або випадання. Виконаний він з міцного, зносостійкого, довговічного пластику, і прослужить Вам протягом тривалого періоду часу.

Зробивши покупку даного корисного аксесуара, Ви завжди будете в курсі того, де знаходиться Ваш гаджет. Вам не доведеться ходити по квартирі в пошуках телефону, який іноді може бути залишений в самих непередбачених місцях.





Владимир ( 2016-09-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Купил себе на рабочий стол,очень удобно теперь ,на теряется и стойка устойчивая
Відповісти
Игорь ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
теперь у моего телефона есть свое место))

Відповісти
Тримач для мобільних телефонів Holder Support LRZJ
Тримач для мобільних телефонів Holder Support LRZJ