Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Автомобільний тримач для телефона - кріплення для телефона на присосках Квітка XP 22

Код товару: 1007623
Опис

В наші дні тримач для телефона - це не просто корисний аксесуар, але і виріб без якого використання гаджета стає неможливим.

Всі ми знаємо, що водії, перебуваючи за кермом, придумують своєму смартфону безліч застосувань. Наприклад, телефон потрібен для перегляду інформації про пробки на дорозі, для перегляду відео або прослуховування музики, щоб скоротати час у дорозі, в якості навігатора і т.д. Саме тому кожному водієві необхідно мати якісний і зручний тримач для телефону в машину, такий як HOLDER XP 22 на присосках.

Даний автотримач для телефону має лаконічний дизайн в мінімалістичному стилі, тому він органічно впишеться в салон будь-якого автомобіля. Виріб має специфічний спосіб фіксації, завдяки якому огляд з лобового скла завжди відкритий. Як кріплення до поверхні тут використовуються присоски. Вони надійно фіксуються на будь-якій рівній поверхні, наприклад, на склі, дзеркалі, гладкому пластику.

Такий автомобільний тримач для телефону виготовлений із пластику й металу, а присоски має з силікону. Вага аксесуара становить всього 25 грам. Параметри досить компактні. Відтак, діаметр самого тримача становить всього 4,5 см, а довжина - 7 см. Якщо вам потрібен утримувач для телефону в авто, цей варіант стане найкращим вибором, оскільки він відрізняється відмінною якістю і гідною вартістю.

Ну а купити тримач для телефону ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз. Оформляйте замовлення, і ми доставимо вам його в будь-який куточок країни в найкоротші терміни. Пропонований нами тримач для смартфона в авто стане вірним другом кожному водієві. Він обов'язково порадує своєю довговічністю і надовго збереже свій презентабельний зовнішній вигляд. Ваш гаджет буде надійно зафіксований в дорозі, йому будуть не страшні ні падіння, ні удари.

Автотримач для телефону на присосках, характеристики:

  • Тип приладу: тримач мобільних пристроїв
  • Спосіб кріплення: присоски
  • Поверхня кріплення: гладка (скло, дзеркала, щільний гладкий пластик та ін.)
  • Матеріали виготовлення:
    • Присоски: силікон
    • Корпус: метал + пластик
  • Габаритні розміри:
    • Діаметр "квітки" 45 мм
    • Довжина: 7 см
  • Вага: 25 г

Кріплення для смартфона в авто, комплектація:

  • Автомобільний тримач телефону
  • Пластиковий пакувальний бокс.





Автомобільний тримач для телефона - кріплення для телефона на присосках Квітка XP 22
Автомобільний тримач для телефона - кріплення для телефона на присосках Квітка XP 22