Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Тримач для вудилищ на пояс Stakan-7 ideaFisher

Код товару: 1001506

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Риболовля! Тиша, спокій, розмірений заспокійливий плескіт води, вудка в руках і бажана рибка на гачку. Що може бути краще для проведення вихідного дня?
Навіть сама підготовка до риболовлі приносить справжньому рибалці справжнє задоволення. Перевірка вудилища, підбір гачків, поплавка, вибір підгодівлі ... Адже для того щоб улов був хорошим, потрібно врахувати багато нюансів. Звичайно ж, потрібно взяти запасні снасті на випадок необхідності зміни волосіні, гачка, грузика, поплавка. І все це треба акуратно розкласти і упакувати. Для цих цілей краще всього підійде пояс-тримач вудилища Stakan-7. У ньому кожна деталь матиме своє місце, не потрібно буде витрачати багато часу на пошуки потрібного інструменту, а головне, такий пояс-сумку дуже зручно носити.

Характеристика пояса-тримача для вудилища Stakan-7

Пояс - тримач для вудилища виготовлений з щільної тканини, стійкої до вицвітання і появи потертостей. Пояс має п'ять відділень:

  1. Відділення у вигляді склянки, призначене безпосередньо для перенесення вудилища.
  2. Велика кишеня для коробки зі снастями розміром 245х130х50мм.
  3. Карман поменше, розміром 120х70мм, в який ви можете покласти дощовик, парасольку, бутерброд, пляшку з водою або що-небудь інше, що може знадобитися вам під час риболовлі.
  4. Кишеньку розміром 120х55мм для мобільного телефону.
  5. Кишеньку розміром 170х70мм, в який, наприклад, можна покласти пачку сигарет.

Крім цього, пояс для вудилища оснащений двома тримачами для інструменту (в них можна помістити плоскогубці, карабін для корцанг, кривогубці, кусачки і т.д.) і карабіном, на який можна повісити ножиці або ключі.

Пояс кріпиться на талії за допомогою замків-карабінів і двох ременів. Один ремінь охоплює вашу талію, інший фіксується на нозі, щоб при ходьбі пояс-сумка не бив по ногах і не доставляв вам незручностей. Ви можете регулювати довжину ременів під свій тип фігури.
З таким поясом вам не доведеться розкладати все своє спорядження прямо на землі, а потім збирати його, тому ви не витратите цінного часу, виділеного на відпочинок. І під час ходьби ваші руки будуть вільними.





Тримач для вудилищ на пояс Stakan-7 ideaFisher
Тримач для вудилищ на пояс Stakan-7 ideaFisher