Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Цифровий тюнер DVB T2 з пультом - приставка Т2

Код товару: 1007325

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Цифрове телебачення давно перестало бути чимось новим і недоступним. Зараз перегляд телепередач в цифровому форматі доступний практично всім. Однак про не всі телемани мають можливість придбати новий телевізор з цифровим тюнером. У такому випадку знадобиться спеціальний пристрій - цифрова приставка (Т2 тюнер). З його допомогою можна переглядати телевізійні канали в цифровій якості на старому телевізорі або комп'ютерному моніторі. Також ТВ тюнер для телевізора дозволяє записувати телевізійні програми та переглядати фільми і фотографії на USB-носії (флешці).

Інтерфейс TV-тюнера: VGA, цифровий HDMI, S- Video, USB-HUB (який дозволяє підключати флешку і переглядати фільми, фотографії, кліпи, слухати музику), Power, DVB-T2 і композитний RCA (для тюльпанів, які здійснюють передачу відео і звуку).

У комплекті Т2 тюнера йде приставка, блок живлення, пульт управління та інструкція. Приймач Т2 має мініатюрні розміри 12,1x7,5x2 см. Це дозволяє розмістити його в будь-якому куточку квартири біля телевізора або комп'ютерного монітора.

Візуальні особливості тюнера для ТВ забезпечать Вам комфортне користування пристроєм, яке під силу навіть дитині

Зверху на панелі ресивера Т2 є кнопки управління, якими можна переглядати меню, перемикати канали та змінювати гучність. Також цими кнопками можна здійснювати навігацію, коли включений режим меню. На передній панелі встановлений лише індикатор живлення, ніяких додаткових кнопок немає.

Справа ТВ тюнер для телевізора має отвір RCA, ззаду -VGA, HDMI, USB, гніздо для живлення і вхід для антени. З нижньої частини є отвори для вертикального монтажу цифрової приставки. Також можливо встановити тюнер горизонтально на стіл, тумбу, поличку або інші підходящі меблі.

Блок живлення Т2 5V / 1A з вилкою європейського зразка. Довжина шнура становить 1 м. У комплекті йде невеликий пульт управління, який має розміри 12,2x5x1 см. Живлення пульта здійснюється за допомогою однієї круглої літієвої батарейки LR 2032. Кнопки мають зрозумілі позначення, в яких розбереться навіть людина похилого віку.

Купити ТВ тюнер рекомендується тим, у кого вдома телевізори старого зразка, розраховані на аналогове мовлення

Також приставка підходить для перегляду телевізійних передач на комп'ютерних моніторах. Російська мова в меню Т2 ресивера відсутня, проте простий інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко розібратися в підключенні, налаштувати тюнер і використовувати його щодня для перегляду улюблених фільмів і телепередач.

Приставка Т2 дозволяє за невеликі гроші адаптувати старий телевізор до нового цифрового формату, отримавши відмінну якість зображення.

Характеристики цифрової приставки Т2:

  • Модель: DVB-T2;
  • Висновок відео: CVBS, VGA, HDMI;
  • Матеріал: Пластик;
  • Розміри вироби: 125 * 76 * 23 мм;
  • Вага: 0,3 кг.

Комплектація цифрового тюнера Т2:

  • ТВ тюнер;
  • Пульт дистанційного керування (батарейки AAA 2 шт. - в комплект не входять);
  • Адаптер живлення c EU-виделкою;
  • Інструкція англійською мовою.





Цифровий тюнер DVB T2 з пультом - приставка Т2
Цифровий тюнер DVB T2 з пультом - приставка Т2