Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Ультразвукова пральна машинка Volkano Silver

Код товару: 1000118

Знятий з виробництва
Гарантія: 12 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Volkano Silver - це нове покоління пральних машин!

Адже Volkano Silver не тільки відпирає речі, але також дезінфікує і робить їх м'якими на дотик при тому, що дана модель може поміститися в Вашу кишеню!
Новий Volkano Silver створений за новітніми технологіями, які поєднують у собі три напрямки: обробка тканин ультразвуковими хвилями, води - магнітними хвилями, і дезінфекція за допомогою іонів срібла, що виділяються під час прання.
Ймовірно, Вам не раз доводилося хвилюватися за якість води і те, як вона вплине на Вашу пральну машинку, переживаєте через улюблену кофтинку, зіпсовану під час прання в звичайній машині, і кип'ятите речі у величезному тазику. Забудьте про це! Адже за допомогою ультразвукових хвиль Волкано відпере Ваші речі дбайливо і ефективно, магнітні хвилі пом'якшать навіть найжорсткішу воду, а іони срібла продезинфікують одяг з будь-якого типу тканини, зберігаючи при цьому колір і структуру. Срібло в якості дезінфектора відомо людям з давніх часів. Адже не дарма маленьких дітей годують з срібною ложечки, столові прилади і посуд переважно купувалися зі срібла, їжа з них здоровіша, і ще стародавні перси та греки використовували ємкості зі срібла для зберігання води.

Прати за допомогою ультразвукової машинки Волкано Сілвер простіше простого.

Відсортуйте одяг відповідно кольоровій гамі, як Ви це робите зазвичай при пранні в механічній пральній машині. Помістіть речі в тазик потрібного об’єму, залийте вже гарячою водою і засипте необхідною кількістю порошку. Потім помістіть пральну машинку в ємність з одягом і включіть її в розетку. Тепер Ви можете займатися своїми справами: почитати книгу, подивитися улюблений серіал, пограти з дітьми або просто відпочити, а ультразвукова машинка тим часом працюватиме! Тривалість прання варіюється в залежності від кількості білизни, але повинна становити не менше години. Більш детальну інструкцію по використанню Volkano Silver Ви можете завантажити з нашого сайту.

Ультразвукова пральна машинка Volkano Silver Волкано Сільвер відео:





Ультразвукова пральна машинка Volkano Silver
Ультразвукова пральна машинка Volkano Silver