Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ультразвуковий відлякувач гризунів Ultrasonic KY 6180

Код товару: 1000760

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ультразвуковий відлякувач гризунів Ultrasonic KY 6180

Відлякувач гризунів Ультрасонік – це електричний прилад, який створює сигнали певної частоти, які негативно впливають на дрібних тварин і абсолютно нечутні людиною. Сигнали заподіюють тваринам нестерпні страждання і вони не можуть перебувати в зоні дії приладу і змушені її залишити.

Перевага використання відлякувача гризунів Ультрасонік

Ультразвуковий відлякувач гризунів визнаний найефективнішим методом боротьби з шкідниками з усіх існуючих на сьогоднішній день:

  • Механічні пастки малоефективні, так як одна пастка розрахована на одну особину, не факт, що миша або пацюк взагалі залізе в пастку і не відомо, протягом якого часу це відбудеться. У той час як ультразвукові хвилі впливають відразу ж на всіх особин мишей і щурів, що знаходяться в зоні дії приладу.
  • Недолік отрут полягає в тому, що миша або пацюк може померти під підлогою або в отворі між стінами і почати там розкладатися. У період всього процесу розкладання в будинку буде стояти нестерпний сморід, позбутися якого можна буде тільки розібравши стіну або підлогу. До того ж отрути можуть завдати шкоди здоров'ю людини і домашніх тварин. Під дією звукових хвиль, шкідники просто йдуть з дому, не залишаючи за собою й сліду. Для здоров'я людини, великих домашніх тварин і навколишнього середовища хвилі абсолютно безпечні.
  • При застосуванні спеціальних клеїв, потрібно бути готовим до того, що доведеться брати в руки живу мишу або щура, приклеїну до паперу, і вбивати її самому. Такі дії під силу не всім. При використанні звукових хвиль в контакті з шкідниками необхідності не виникне.

Де можна використовувати відлякувач гризунів Ультрасонік

Відлякувач гризунів є кращим засобом для використання вдома:

  • Він не створює перешкод для роботи телевізора, комп'ютера, радіотехніки.
  • Радіус дії дорівнює 45 метрам. Для невеликої квартири або дачного будинку достатньо одного приладу, для будинків і квартир з більшою площею необхідно два-три пристрої.

Прилад може бути використаний в будь-яких приміщеннях, де є доступ до електричної мережі: в магазинах, в ресторанах і кафе, на продуктових і промислових складах, в офісах, на фермах, в стайнях, в розплідниках і т.д.





Ира ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Качеством доволен, цена приятная, доставка без задержек. Обратился по совету знакомых.
Відповісти
Ультразвуковий відлякувач гризунів Ultrasonic KY 6180
Ультразвуковий відлякувач гризунів Ultrasonic KY 6180