Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відлякувач кротів на сонячній батареї Solar Pest Reppeler Кріт HC-9

Код товару: 1007665

Немає
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасний відлякувач кротів допоможе захистити садибу від шкідників будь-якого виду.

Зручний і простий в застосуванні ультразвукової відлякувач кротів Solar pest reppeler Кріт HC 19 працює на батареї, яка споживає енергію сонця. Він видає певні хвилі, які негативно діють на багатьох дрібних гризунів. Такі хвилі поширюються на відстань 25 метрів від місця знаходження приладу. Внаслідок цього, тварини змушені залишати місцевість, адже для них проживання в цих місцях стає нестерпним і вкрай неприємним. Звукові частоти продукуються спеціальним металевим стрижнем, розташованим на приладі, який повинен бути занурений у землю.

На розмір площі ділянки в 7 соток, ставити прилад потрібно в центрі. Якщо ж ділянка набагато більшої площі, то необхідно купити кілька таких приладів.

Оскільки даний  пристрій працює на сонячній батареї, то додаткової підзарядки або живлення не вимагає. У денний час Solar pest reppeler Кріт HC 19 притягує енергію сонця, якої вистачає на тривалу роботу вночі.

Відлякувач кротів видає такі типи ультразвукових хвиль, які діють тільки на невеликих тварин, тому не потрібно турбуватися про можливу завдану шкоду домашнім кішкам або собакам. Також ці хвилі не сприймаються органами слуху людини, що є показником безпеки і надійності.

Засіб від кротів Solar pest reppeler Кріт HC 19 має 400 - 1000 Гц показників частоти. Сигнали видаються кожні тридцять секунд. Відрізняється екологічною чистотою і безпекою. Робота проводиться в денний час і вночі. Впливає на 650 кв. м площі. Розміри приладу - 60 х 35 х 10 мм. Вбудовані батареї мають потужність 4.5 В і показники ємності 45 мА, що дозволяє пристрою здійснювати роботу тривалий час. Solar pest reppeler Кріт HC 19 відрізняється невеликою вагою - 240 грам. Призначений для відлякування різних гризунів - ховрахів, мишей, хом'яків, кротів, бурундуків і інших. Виконаний з матеріалу сонячних панелей і ABS оболонки. Колір пристрою - чорний, непомітний.

Відлякувач для кротів купити можна на нашому сайті - ми представляємо якісні та надійні товари. Приємно здивує вас і ціна пристрою, що дозволить придбати кілька таких товарів для своєї ділянки, щоб убезпечитися від дрібних шкідників будь-якого виду.

Технічні характеристики відлякувач кротів Solar Pest Reppeler Крот HC-9:

  • Частота: 400-1000Hz
  • Відлякує гризунів (кротів, мишей, ховрахів), змій тощо
  • Видає ультразвукові та вібраційні імпульси кожні 30 секунд
  • Екологічно чистий і безпечний
  • Живлення від сонячної енергії
  • Ефективний радіус дії: 15 м (рекомендується використовувати на ділянці кілька відлякувачів);
  • Матеріал: сонячні панелі + оболонка з ABS-пластика
  • Потужність сонячних батарей: 2V, ємність: 45 mAh
  • Розміри:
    • Корпуси робочої частини приладу: 14х9.5х5 см
    • Довжина ноги-тримача: 30 см.
  • Вага: 270 г.
  • Упаковка: картонна коробка





Відлякувач кротів на сонячній батареї Solar Pest Reppeler Кріт HC-9
Відлякувач кротів на сонячній батареї Solar Pest Reppeler Кріт HC-9