Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ультрафіолетовий відлякувач комарів Buzz Zapper

Код товару: 1000168

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики пристрою від комарів:

  • Живлення: 220-240 В
  • Частота: 50-60 Гц
  • Споживана потужність: 8,5 Вт
  • Площа дії 15-20 м ²
  • Випромінювання: 4 УФ світлодіода

Як працює відлякувач комарів відео:

Житло людини постійно приваблює комах - корисних і паразитів, але в будь-якому випадку їм в будинку не місце. Спроби позбутися від них вручну ще ніколи не були ефективними, тому що людині для цього не вистачає жвавості. Пізніше були створені самі різні отруйні спреї та клейкі стрічки, які є і умовно ефективними, і умовно безпечними. Особливо якщо в будинку є діти, то розпорошувати де-небудь спреї і зовсім заборонено. Якщо в квартирі ще можна якось боротися з небажаними крилатими гостями, то в заміському будинку, на дачі, в селі це перетворюється в непосильну задачу.

Однак всі проблеми з комахами можна вирішити одним махом - купити відлякувач від комарів Buzz Zapper (ультрафіолетовий).

Незважаючи на те, що в назві вказані тільки комарі, цей прилад ефективно відлякує ос, бджіл, мух, метеликів, ґедзів та інших літаючих істот. Відлякувач від комарів Buzz Zapper (ультрафіолетовий) адаптований до самих різних умов, підходить для закритих і відкритих приміщень - квартир, альтанок, офісів, дач, заміських будинків. І для повного захисту від небажаних крилатих істот вам потрібно всього лише включити прилад в розетку. Радіус його дії складає 15 метрів, чого цілком достатньо для ефективного захисту. У конструкції відлякувача міститься захисна кришка, яку заборонено знімати під час роботи.

Відлякувач від комарів Buzz Zapper (ультрафіолетовий) працює за принципом приманки - всередині він світиться практично денним світлом, на який злітаються всі комахи.

Потрапивши в зону впливу, всі комахи моментально знищуються. Для решти тварин і птахів прилад повністю безпечний. І навіть при падінні сила розряду, який видає прилад, занадто мала, щоб заподіяти навіть мінімальну шкоду істоті крупніше за осу.





Валентин ( 2013-08-10 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Слабенький отпугиватель и сильно светит.
Відповісти
Покупатель ( 2013-07-24 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Купил Buzz-Zapper за 80,00 грн. Написано на сайте, что он отпугивает комаров и мух и тут же пишут, что он их ЛОВИТ и уничтожает. За две ночи "поймал" одного комара и тот оказался живой. когда открыл крышку. Остальные кусались, как им и положено. Потратил 116,00 грн., вернут 57,00 грн. 59,00 грн. вылетели в трубу. А моральный ущерб, а потеряное время на всю эту канитель?
Відповісти
Ультрафіолетовий відлякувач комарів Buzz Zapper
Ультрафіолетовий відлякувач комарів Buzz Zapper