Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний інструмент - ножиці по металу Multi Cut 3 в 1

Код товару: 1002818

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ножиці – це аксесуар, який обов'язково повинен бути в кожному домі. Тому ми сьогодні хочемо звернути Вашу увагу на такий варіант, як універсальні багатофункціональні ножиці Multi Cut 3 в 1.

Багатофункціональні ножиці Multi Cut 3 в 1 стануть незамінним помічником у побуті, в будинку, на городі, в саду або в автомобілі

Звичайні моделі не завжди справляються з розрізанням товстих будівельних матеріалів, обрізанням гілок на садових деревах, а ось Multi Cut 3 в 1 це все під силу. І це зовсім не дивно, адже дані ножиці здатні швидко і легко впоратися з розрізанням товстих, масивних або жорстких речей. Як бачите, це дійсно універсальні ножиці. В саду або на дачі вони легко виконають функцію сікатора, обрізаючи виноградну лозу або гілки інших плодових дерев. Під час ремонту вони допоможуть рівно і швидко розрізати шпалери будь-якого виду, гіпсокартон, мотузки, килим, шкіру або тканину для перетяжки м'яких меблів, лінолеум і навіть шланг. Ножиці Multi Cut мають гострі ріжучі елементи, що представляють собою міцний матеріал - нержавіючу сталь. Але найголовнішою особливістю цієї моделі є можливість заміни деталей. Якщо зносилися попередні леза, їх нескладно замінити. До речі, в ручках даної моделі є 3 змінних леза, термін служби кожного становить приблизно півтора року за умови їх активної експлуатації. Ще дані ножиці мають компактні розміри і важать всього 500 г. Їх можна возити з собою на природу, риболовлю, полювання, брати в дорогу. Форма рукоятки ножиць виконана з урахуванням анатомічних особливостей руки людини, тому аксесуар комфортно тримати і сильному чоловікові, і тендітній жінці.

Купити універсальні багатофункціональні ножиці Multi Cut 3 в 1 повинен кожен господар будинку, вони гарантовано стануть в нагоді в різних побутових ситуаціях, і не будуть лежати без діла в гаражі.

Характеристики універсальних ножиць Multi Cut 3 в 1:

  • Матеріал робочої частини: нержавіюча сталь;
  • Матеріал ручки: ПВХ;
  • Форма леза: пряма;
  • Довжина ножиць: 25 см.;
  • Колір: чорний;
  • Вага: 560 г.

Секатор садовий для обрізки дерев, комплектація:

  • Ножиці Multi Cut 3 в 1;
  • Додаткові леза: 3 шт.;
  • Упаковка блістер (34.5x15x2.5 см.).





Женя ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Компанией доволен, товар соответствует описанию. Советую!
Відповісти
Виталий ( 2018-05-28 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Качество супер !
Відповісти
Універсальний інструмент - ножиці по металу Multi Cut 3 в 1
Універсальний інструмент - ножиці по металу Multi Cut 3 в 1