Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний розвідний гайковий ключ Snap'n Grip (Снеп Ен Грип)

Код товару: 1001959

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Універсальний ключ для дому Snap'n Grip Снеп Ен Грип

Маленький ключ: довжина 215 мм, затискач від 9 до 24 мм.
Великий ключ: довжина 280 мм, затискач від 16 до 32 мм.

Всі ми прагнемо зробити своє життя більш зручним. Настільки, наскільки дозволяють нам зароблені кошти. Для цього ми купуємо різні речі, що спрощують побутові обов'язки або просто приносять задоволення.
 
Побутові прилади, меблі, сантехніка, велосипед, автомобіль і т.д. - всі ці речі щодня служать нам і без них просто важко уявити наше життя. Але якими б якісними вони не були, з часом все одно виходять з ладу. І щоб продовжити термін їх служби,їм потрібна періодична профілактика. А в разі виходу з ладу будь-якої деталі, найкраще полагодити її якомога швидше, щоб це не призвело до більш серйозного пошкодження. І в цьому випадку, просто не обійтися без гайкового ключа.
Звичайно, можна придбати цілий набір ключів, а можна купити всього один універсальний ключ SNAP N GRIP, який замінить десятки ключів з діаметром обхвату 9-24 мм і 16-36 мм.

Універсальний ключ SNAP N GRIP - один за всіх

Універсальний ключ SNAP N GRIP підходить для гайок круглої, квадратної і багатогранної форми. Особлива конструкція дозволяє ключу автоматично пристосовуватися до будь-якого розміру гвинта або гайки. Регулювання здійснюється завдяки наявності в конструкції ключа плоскою пружини, яка регулює відстань між захватами. За рахунок зубчастої структури робочої частини захваті, ключ не зісковзує навіть з гладких поверхонь, і Ви спокійно можете відкручувати гайки, болти і кришки круглої форми.

З ключем SNAP N GRIP робота приносить задоволення

Ключ SNAP N GRIP має ергономічну конструкцію. Він дуже зручний в роботі:
  • Ручка має спеціальну форму, завдяки якій ключ зручно тримати як в правій, так і в лівій руці.
  • Поверхня ручки прогумована, тому ключ не ковзає в руках, навіть коли вони вологі.
  • Пристрій має невелику вагу і компактний розмір і руки не втомлюються навіть при тривалій роботі.
Ключ SNAP N GRIP може використовуватися як для побутових, так і для виробничих цілей. Він виконаний з високоякісної сталі і розрахований на дуже тривалий термін служби навіть при інтенсивному використанні.





Універсальний розвідний гайковий ключ Snap'n Grip (Снеп Ен Грип)
Універсальний розвідний гайковий ключ Snap'n Grip (Снеп Ен Грип)