Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальна накидка на крісло або одномісний диван (бежева з візерунком) 90-140 см

Код товару: 1007540

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багато хто з нас мріє оновити меблі, щоб інтер'єр в будинку був затишним і свіжим. Але, на жаль, далеко не у всіх є матеріальні можливості здійснити бажане. Не варто впадати у відчай, адже освіжити кімнату і змусити її заграти новими фарбами можна не тільки завдяки покупці нового дивана. Іноді достатньо лише придбати нові аксесуари або такий текстиль, як от чохли на меблі.

Чохол на крісло, наприклад, може абсолютно повністю приховати недоліки старої оббивки, подряпини або потертості. Більш того, такий виріб не тільки змінить зовнішній вигляд старого крісла, але і безперечно захистить нові меблі від пилу або ж бруду. Як і накидка на крісло, чохли для диванів також сьогодні користуються величезною популярністю серед користувачів. І ми пропонуємо вам один з універсальних варіантів - натяжний чохол для одномісного дивана з красивим візерунком в бежевій кольоровій гамі. Таке забарвлення органічно впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати, тому ви гарантовано будете задоволені придбанням.

Чохли на м'які меблі є ідеальною альтернативою оббивки меблів.

Далеко не всі можуть собі дозволити змінити покриття дивана через нестачу коштів, але ось покупка даного чохла по кишені кожному. Ціна на даний текстиль радує своєю доступністю.

Варто відзначити, що перед нами є чохол. Якщо ви щодня розкладаєте меблі для сну, а на день складаєте, вам не складе труднощів використовувати даний текстиль для меблів. Чохол для крісла, чохол для дивана можна порівняти зі звичайним покривалом. Їх нескладно надягати на меблі, весь процес займе кілька хвилин.

Такий чохол підходить практично для всіх моделей одномісних диванів, адже він виконаний він з спандекса, який тягнеться в різні боки. Матеріал характеризується міцністю, зносостійкістю, і в той же час він м'який і приємний на дотик. Якщо ви вже вирішили купити чохли на м'які меблі, але хвилюєтеся про те, вони вибагливі в догляді, пам'ятайте наступне. Дані вироби відмінно можна випрати в машинці, вони не деформуються і не втрачають свій зовнішній вигляд. Як бачите, натяжні чохли практичні і зручні у використанні.

Еластична натяжна накидка на одномісний диван (крісло), характеристики:

  • матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 90 см до 140 см;
  • розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • вага: 550 г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на маленький диван (крісло), комплектація:

  • чохол;
  • наволочка;
  • 6 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Універсальна накидка на крісло або одномісний диван (бежева з візерунком) 90-140 см
Універсальна накидка на крісло або одномісний диван (бежева з візерунком) 90-140 см