Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Натяжний чохол на крісло або одномісний диван (синій з візерунком) 90-140 см

Код товару: 1007543

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Такий текстиль для дому, як накидка на крісло або диван, вже давно не приваблює господинь. Адже є більш практичні варіанти - чохли на меблі. Вони допомагають отримати вам житло мрії без зайвих матеріальних витрат. Натяжний чохол на крісло або на диван не тільки освіжить інтер'єр, але і зробить вашу квартиру більш сучасною і модною.

Кожна господиня знає, що оббити меблі новим матеріалом - це дорога послуга, а вже купівля нових предметів меблів так взагалі далеко не всім по кишені. Тому чохли на м'які меблі для багатьох є справжньою знахідкою.

Вони допоможуть приховати всі вади вашого старого дивана чи крісла - подряпини, потертості, забруднення, перетворять старі предмети в нові і стильні. Саме тому ми вам сьогодні пропонуємо такий варіант, як чохол для одномісного дивана. Він підійде для будь-якого дивана в вітальню або їдальню завдяки своєму універсальному синьому забарвленню з гарним візерунком. Більш того, даний аксесуар можна використовувати і як чохол для крісла, якщо воно має відповідні розміри.

Матеріал виробу дуже еластичний, завдяки спандексу в своєму складі чохол накидка на диван відмінно тягнеться на всі боки. Тканина радує довговічністю і зносостійкістю, при цьому вона абсолютно не груба, приємна на дотик. При тривалому використанні такі чохли для диванів не втрачають свою форму, навіть після частих прань в машинці.

Для надійної фіксації чохла в комплекті з ним є пінопластові палички. Їх необхідно вставляти в щілини між спинкою і сидінням дивана або між сидінням і рукояткою. Використання даних паличок запобігатиме ковзанню чохла по меблям. Хоч перед нами універсальні чохли на м'які меблі, виглядають на них вони дуже красиво, як рідна оббивка. Ваші гості навіть не здогадаються, що перед ними старі меблі в новому текстилі.

Еластична натяжна накидка на одномісний диван (крісло), характеристики:

  • матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 90 см до 140 см;
  • розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • вага: 550 г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на маленький диван (крісло), комплектація:

  • чохол;
  • наволочка;
  • 6 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Натяжний чохол на крісло або одномісний диван (синій з візерунком) 90-140 см
Натяжний чохол на крісло або одномісний диван (синій з візерунком) 90-140 см