Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний чохол для крісла або дивана (сірий в квітку) 90-140 см

Код товару: 1007541

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Натяжні чохли на меблі в наші дні користуються великою популярністю. Це зовсім не дивно, адже вони мають цілий ряд переваг.

Сьогодні ми пропонуємо вашій увазі чохол для одномісного дивана, який лаконічно доповнить інтер'єр вашого будинку завдяки своїй універсальній сірої забарвленням в квіточку.

Давайте ж розглянемо всі переваги даного аксесуара. По-перше, як і чохол на крісло, його можна використовувати в якості накидки. Тобто вам не доставить зайвих зусиль застелити диван вранці після сну. По-друге, подібні чохли на меблі виконують естетичну функцію, тобто приховують недоліки старих меблів, її зношеність і застарілий дизайн. Ну і по-третє, чохли на меблі за лічені хвилини оновлюють інтер'єр вашого будинку, привносять в нього затишок і комфорт. При цьому вам абсолютно не потрібно хвилюватися про матеріальні витрати, адже купити чохли для дивана і крісел набагато вигідніше і дешевше, ніж замінити оббивку.

Перед нами натяжний чохол, який має універсальний розмір. Виріб підійде для більшості одномісних диванів в формі єврокнижки, викатних варіантів і всіх інших моделей, в яких між сидінням і спинкою є щілина. Матеріал чохла відрізняється відмінною якістю, складається з спандекса і поліестеру. Тканина досить міцна і гарантовано порадує своєю зносостійкістю, але в той же час вона м'яка і приємна на дотик. Такі чохли для диванів не вибагливі у догляді, їх можна прати в машинці, не боячись за те, що аксесуар втратить форму або колишній зовнішній вигляд.

Як і натяжна накидка на крісло, так і даний чохол на диван надягають за одним принципом.

Для початку меблі необхідно скласти, потім треба рівномірно поверх них розмістити чохол, натягнувши його на спинку і рукоятки. А потім за допомогою рук і з використанням пінопластових поличок треба адаптувати чохол до поверхні меблів. Для цього в роз'єми між деталями потрібно підштовхнути тканину і для її надійної фіксації встановити в них пінопластові палички.

Еластична натяжна накидка на одномісний диван (крісло), характеристики:

  • матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 90 см до 140 см;
  • розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • вага: 550 г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на маленький диван (крісло), комплектація:

  • чохол;
  • наволочка;
  • 6 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Універсальний чохол для крісла або дивана (сірий в квітку) 90-140 см
Універсальний чохол для крісла або дивана (сірий в квітку) 90-140 см