Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальна накидка для крісла або дивана (сіра в трикутниках) 90-140 см

Код товару: 1007542

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Універсальна накидка для крісла або дивана

Здійснювати заміну старих меблів на нові настільки часто, як хотілося б, може не кожна сім'я. Але всі ми мріємо про затишне помешкання з теплою атмосферою, куди завжди хочеться скоріше повернутися з роботи. До слова, наповнити будинок яскравими фарбами можна, навіть не роблячи свіжий ремонт. Для цього лише необхідно придбати новий текстиль, оновити оббивку меблів. Безумовно, перетяжка старих предметів коштує недешево і теж далеко не всім по кишені, тому рекомендуємо вам звернути свою увагу на такий вид текстилю як чохол для одномісного дивана. Цей виріб органічно впишеться в будь-яку колірну гамму, так як має універсальне сіре забарвлення з візерунком у вигляді геометричних фігур - трикутників.

Чохли на меблі бувають універсальними за розміром. Наприклад, перед нами модель, яка послужить вам і як чохол на крісло, і як чохол для односпального дивана. Виріб підходить для багатьох варіантів даної категорії меблів, головне, щоб вони мали щілини між сидінням і спинкою. До речі, перед нами не просто накидка на крісло, а натяжний чохол. Якщо ви надійно закріпили його на меблях, можна не хвилюватися, що він спаде або з'їде під час активних ігор дитини.

Подібні чохли на м'які меблі мають цілий ряд переваг.

По-перше, вони за лічені хвилини перетворюють старі предмети на нові, приховують їх пошарпаний зовнішній вигляд, старий дизайн, потертість оббивки і т.д. По-друге, вони захищають меблі від забруднень. Як тільки чохол для крісла забрудниться, його можна випрати в машинці, при цьому оббивка меблів залишиться чистою. По-третє, якщо ви вирішили купити чохол на крісло, ви обов'язково будете задоволені придбанням. Адже перед нами міцний і довговічний виріб, який гарантовано порадує вас відмінною якістю, приємним на дотик матеріалом. До речі, як і звичайні чохли для диванів, пропонований варіант досить простий в експлуатації. Його, як і будь-яке інше покривало, легко застеляти і знімати з меблів. Процес фіксації чохла на диван займе всього кілька хвилин вашого часу.

Еластична натяжна накидка на одномісний диван (крісло), характеристики:

  • матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 90 см до 140 см;
  • розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • вага: 550 г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на маленький диван (крісло), комплектація:

  • чохол;
  • наволочка;
  • 6 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Універсальна накидка для крісла або дивана (сіра в трикутниках) 90-140 см
Універсальна накидка для крісла або дивана (сіра в трикутниках) 90-140 см