Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Універсальний єврочохол на двомісний диван (сірий в трикутник) 145-180см

Код товару: 1007545

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

В наші дні таким текстилем для будинку як чохол на диван вже нікого не здивуєш. Багато господинь знають, що накидка на диван творить чудеса за лічені хвилини. Завдяки їй меблі стають набагато красивішими, ховаються всі їхні недоліки - плями, забруднення, дірки, потертості, стара оббивка і т.п.

Саме тому сьогодні ми хочемо запропонувати вашій увазі практичний і універсальний чохол для двомісного дивана сірого кольору з принтом у вигляді трикутників.

Даний варіант стане справжньою знахідкою для тих, у кого в квартирі є двоспальний диван. Більш старі меблі він гідно прикрасить, освіживши інтер'єр, а нові вироби захистить від забруднень, тим самим продовживши їхній термін служби. Якщо ви сумніваєтеся, чохол на диван купити чи ні, навіть не роздумуйте. Даний аксесуар зовсім не вибагливий у догляді, він відмінно переться в машинці, не втрачає свою форму. Більш того, чохол на диван застелити можна так само, як і звичне покривало, всього за кілька хвилин. Для цього лише необхідно зафіксувати його за допомогою рук і пінопластових паличок в щілинах меблів.

Даний єврочохол виконаний з якісного матеріалу,що чудово тягнеться, бо ж до його складу входить спандекс. Завдяки цьому він не тільки порадує вас своєю довговічністю, але і подарує приємні тактильні відчуття. М'який і комфортний - ось як можна описати наш чохол на двомісний диван. До речі, аксесуар підходить майже для всіх типів меблів, крім диванів у вигляді книжки або акордеона, тому що в цих моделях відсутня щілинка між спинкою і частиною для сидіння. А ось для дивана єврокнижки, а також варіантів з механізмом викочування даний чохол стане справжньою знахідкою. Ну а купити чохол на диван за найнижчою ціною в Україні ви можете прямо сьогодні. Оформляйте замовлення на нашому сайті, і інтер'єр вашої квартири за лічені хвилини заграє новими фарбами.

Еластична натяжна накидка на диван, характеристики:

  • Матеріал: 92% поліестер, 8% спандекс;
  • Розмір: підходить на диван довжиною (по спинці) від 145 см до 180 см;
  • Розмір наволочки: 45 х 45 см;
  • Вага: 700 г.

Еластичний універсальний натяжний чохол на диван, комплектація:

  • Чохол;
  • Наволочка;
  • 8 допоміжних еластичних валиків (для фіксації чохла).





Універсальний єврочохол на двомісний диван (сірий в трикутник) 145-180см
Універсальний єврочохол на двомісний диван (сірий в трикутник) 145-180см