Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Унівесальний массажер для тіла Tonific Body Massager

Код товару: 1001031

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Мати вдома ручний масажер - дуже правильно. Цей прилад дозволяє відмовитися від необхідності відвідувати дорогі масажні салони і витрачати на це купу грошей і часу, і насолоджуватися корисною і дуже приємною процедурою в будь-який момент, коли ви тільки цього захочете, прямо в рідних стінах.
Ми пропонуємо вам модель масажера, яка ідеально підходить для домашнього застосування. Вона має компактні розміри і не займе багато місця (її можна зберігати в ящику столу або тумбочки), дуже проста в застосуванні (навіть дитина зрозуміє, як нею користуватися) і коштує недорого.

Як використовувати ручний масажер з насадками

Массажер для тіла оснащений трьома змінними насадками, що дозволяють опрацьовувати різні ділянки тіла і змінювати режими і інтенсивність масажу, залежно від того, який результат від процедури ви хочете отримати:

  • Насадка з довгими шипами призначена для глибокого масування м'язів шиї, спини, ніг, рук. Вона відмінно розминає м'язи, усуває спазм і розслабляє. Така процедура добре відновлює після робочого дня або фізичних навантажень.
  • Насадка з дрібними горбиками ефективна в боротьбі з целюлітом. Вона розбиває жирові клітини під шкірою і стимулює процес клітинного метаболізму в епідермісі. Шкіра оздоровлюється.
  • Насадка зі спіралеподібними виступами тонізує м'язи. Після такого масажу ви будете почувати себе бадьорим, повним енергії.

Якщо використовувати масажер з насадками не час від часу, коли ви ну дуже сильно втомитеся і вам захочеться щоб вас хтось розім'яв, а регулярно - то скоро помітите, що ваша шкіра стає підтягнутою і пружною, набуває здоровий рум'яний колір, зменшується жировий прошарок і тіло набуває хорошу форму. У кращий бік зміниться і ваше самопочуття. Ви станете менше втомлюватися, будете відчувати себе повним енергії, значно покращиться стан здоров'я.





Алла ( 2016-05-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
массажер компактный и удобный в использовании. со своей задачей справляется на отлично!

Відповісти
Mария ( 2015-10-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Хочу поделиться своим впечатлением от этого массажера.
Вибрирует хорошо, особенно классно им массажировать область ягодиц) Довольно компактный можно взять с собой на отдых
Відповісти
Унівесальний массажер для тіла Tonific Body Massager
Унівесальний массажер для тіла Tonific Body Massager