Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

USB запальничка без вогню з лого BMW

Код товару: 1000572
Опис

Сьогодні виробники пропонують величезний вибір USB - запальничок, які прийшли на зміну бензиновим і газовим аналогам, наповнювач яких закінчується завжди в не самий відповідний момент. До того ж у більшості таких запальничок нестабільним є кремнієвий елемент, який призначений для висікання іскри.

Особливості роботи USB - запальнички BMW

Принцип дії USB - запальнички BMW аналогічний автомобільному прикурювачу, за допомогою якого можна без вогню підпалити цигарку. Даний пристрій заряджається від USB-порту будь-якого мобільного пристрою або комп'ютера: спіраль, вбудована в корпус запальнички нагрівається за рахунок електроенергії, яка виділяється мініатюрним акумулятором. А якщо врахувати той факт, що комп'ютер сьогодні є в кожному будинку або офісі, то проблем з зарядкою такої запальнички не виникне. Тим більше що USB - запальничка BMW функціонує аналогічно запальнички з п'єзоелементом: при натисканні кнопки, відбувається відкриття заслінки, електронна схема досягає необхідної величини напруги, для того щоб розжарити нитку розжарювання до межі.

Конструктивні особливості пристрою USB - запальнички BMW дозволяють використовувати її при сильних поривах вітру, під дощем або в сильний мороз.

Заряду такої запальнички вистачає приблизно на 250 сигарет, за умови, що зарядка буде здійснюватися протягом 30 хвилин. Крім того варто відзначити високий ступінь безпеки приладу, яка досягається завдяки відсутності відкритого полум'я, а також якісним матеріалам з яких виготовлені елементи пристрою.

Компанія "СамеТо" пропонує величезний асортимент різних аксесуарів, серед яких представлена USB - запальничка BMW. Каталог компанії регулярно поповнюється різними новинками, які відрізняються не тільки якістю виконання, оригінальністю і надійністю, але і доступною ціною, яка вас приємно здивує.





USB запальничка без вогню з лого BMW
USB запальничка без вогню з лого BMW