Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електродугова сенсорна USB запальничка ZGP 22, подарункова запальничка

Код товару: 1007658
Опис

Такий предмет як запальничка - це не просто річ для щоденного застосування, але і статусний аксесуар.

Є люди, які віддають перевагу одноразовим варіантам, тому що коштують вони зовсім недорого. Але також є категорія людей, що навпаки вибирає якісний виріб, який прослужить їм протягом багатьох років. Незважаючи на те, що коштувати такий варіант буде дорожче.

І сьогодні ми пропонуємо вашій увазі саме статусний аксесуар. Перед нами запальничка електроімпульсна ZGP 22. Дана електрозапальничка має презентабельний зовнішній вигляд, а також продуманий до дрібниць дизайн.Даний виріб виглядає красиво і дорого в руці. І при цьому перед нами електрозапальничка купити яку зможе абсолютно кожен, оскільки вона відрізняється зовсім невисокою ціною.

Принцип роботи пропонованої нами моделі досить простий. Між двома контактами виникає електро-імпульсний розряд, як блискавка, який і здатний підпалити будь-які матеріали та поверхні.

Така запальничка або як її ще називають електро запальничка має цілий ряд переваг в порівнянні з іншими аналогами. І зараз ми постараємося всі її плюси розглянути більш детально.

По-перше, перед нами електрозапальничка ціна на яку здивує кожного своєю доступністю. Більш того, ви витратите лише одного разу, при покупці цього аксесуара. Подальша експлуатація не вимагає додаткових матеріальних вкладень, адже така запальничка працює без газу і палива, а тому не потребує частої заправки.

По-друге, спрацьовує ця електронна запальничка в будь-яку погоду. Багато з нас, напевно, не раз стикалися з тим, коли підпалюєш сірник або запальничку, а вона гасне на вітрі миттєво. Так ось цей варіант зовсім не залежить від погодних умов.

По-третє, перед тим як купити запальничку ви обов'язково повинні врахувати, що це небезпечний аксесуар. Будь-яка електрична запальничка може вибухнути при падінні або нагріванні від сонця. Будь-яка, але не ZGP 22. Цей варіант абсолютно безпечний і екологічно нешкідливий!

Ну і найголовніше, зовні ця імпульсна запальничка сподобається кожному. Матова поверхня, лаконічний дизайн відмінно впишуться в будь-який образ, як діловий, так і повсякденний. Якщо ви хочете купити подарункову запальничку, то кращого варіанту просто не знайти. Корпус виробу не залапується, запальничка зручно лежить в руці, і навіть з мокрих рук не вислизне, якщо раптом вам знадобиться її застосувати біля водойми, на природі або під час дощу.

Але і це далеко не всі переваги пропонованої нами моделі. Це usb запальничка, яка заряджається завдяки USB кабелю, що поставляється в комплекті. Виготовлена вона з якісного і міцного водонепроникного матеріалу, тому запальничці не страшні ні механічні удари, ні волога. Відтак, корпус тут являє собою міцний та довговічний метал.

Така електродугова запальничка має невелику вагу - всього 75 г - і компактні параметри. Носити її можна з собою всюди і завжди в сумочці, гаманці, портмоне або просто в кишені брюк. Висота виробу становить всього 7,5 см, ширина 3,5 см. Якщо ви шукаєте такий практичний прилад як акумуляторна запальничка для щоденного застосування, то ви обов'язково залишитеся задоволені вибором.

Для порівняння з іншими моделями можна ввести в пошуковий рядок фразу «купити запальнички», і ви побачите, що всі інші варіанти програють ZGP 22 в тому чи іншому плані. Дійсно, перед нами ідеальне поєднання ціни, якості, практичності, функціональності та презентабельного зовнішнього вигляду. Ну а придбати цей неповторний статусний аксесуар ви можете на нашому сайті прямо зараз.

Імпульсна запальничка, характеристики:

  • Інтерфейс входу зарядного пристрою: micro USB;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Кольори: чорний глянцевий і матовий;
  • Габаритні розміри запальнички: 75х35х12 мм;
  • Вага: 75 г.

Електроімпульсна запальничка, комплектація:

  • Запальничка;
  • Зарядний кабель USB-MicroUSB;
  • Подарунковий кейс.





Електродугова сенсорна USB запальничка ZGP 22, подарункова запальничка
Електродугова сенсорна USB запальничка ZGP 22, подарункова запальничка