Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

USB запальничка Мercedes

Код товару: 1000573
Опис

USB запальничка - це щось нове, оригінальне, незвичайне. Більше ніякого газу і вогню, тепер все набагато простіше і безпечніше. Робота здійснюється за принципом автомобільного прикурювача. Заряджається пристрій через usb-вихід, який підключається до комп'ютера або будь-якого іншого пристрою. У середньому це займає від півгодини до півтори години, залежно від моделі. Під час зарядки горить зелений індикатор, його відключення сигналізує про закінчення процесу. Тобто, можна діставати запальничку і користуватися за призначенням. Повністю заряджений пристрій розрахований на прикурювання близько 250 сигарет, погодьтеся, значна цифра.

USB запальничка проста у використанні, все що потрібно - зрушити передню панель відкриваючи доступ до спіралі прикурювача.

Переваги даної запальнички в тому, що для роботи їй не потрібна заправка і взагалі не потрібне паливо. Акумулятор можна заряджати необмежену кількість разів. Працює незалежно від погоди, навіть у сильний дощ ви зможете прикурити сигарету. Є моделі з вбудованими ліхтариками, дуже зручні.
Запальничка Мercedes вигідно підкреслює статус власника. Причому необов'язково мати машину такої марки . Запальничка цікавий подарунок, який запам'ятається надовго і буде радувати своїм виглядом, відмінно підійде для будь-якої колекції запальничок. Тому, якщо не знаєте що презентувати, зупиніть свій вибір на запальничці. Ваш подарунок гідно оцінять, виглядає така річ презентабельно, строго і стильно.

Переваги оригінальної запальнички:

  • довго прослужить
  • працює при будь-якій погоді
  • модний аксесуар
  • економна
  • максимально безпечна, не використовується відкритий вогонь
  • оригінальна ідея для подарунка

Вибрати прикольні запальнички, які припадуть Вам до душі, ви можете у нас, ознайомившись з моделями, які вам пропонує компанія «Самето». Ваше замовлення буде оброблено в найкоротші терміни, вся продукція відмінної якості, сервіс вигідно відрізняється від інших магазинів. Ми цінуємо Ваш час і раді допомогти Вам з вибором. Не існує неважливих дрібниць, тим більше якщо вони обумовлюють Ваш комфорт!