Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Стягуючий коригувальний пояс Miss Belt

Код товару: 1001513
Опис

Колір: чорний 

S/M розмір  36-40 талія  63 – 76 см
L/XL розмір  44-48 талія 77 - 92 см

Висота пояса: 22 см.

Склад:

  • Поліестер: 50%
  • Поліпропілен: 25%
  • Латексна нитка: 20%
  • Спандекс: 5% 

Вас пригнічує наявність декількох зайвих сантиметрів на талії? Не впадайте у відчай! На допомогу Вам прийде стягуючий пояс «Miss Belt», який здатний скорегувати фігуру, зробивши її більш жіночною, стрункою і сексуальною.

«Miss Belt» - це виріб, що не тільки робить талію візуально тонше, але і формує правильну поставу.

Завдяки йому Ваша фігура знайде ідеальні форми пісочного годинника, і нею гарантовано будуть милуватися всі навколишні. Крім того, варто відзначити той факт, що пропонований коригувальний пояс не тільки миттєво перетворює фігуру, але і позитивно позначається на її формах при регулярному використанні. Так, часта експлуатація пояса «Miss Belt» зробить Ваш живіт підтягнутим, красивим, а талію - витонченою.

«Miss Belt» ідеально підходить для тих представниць прекрасної статі, у яких немає часу на регулярні заняття спортом або є протипоказання до сильних фізичних навантажень, наприклад, які хворіють на хронічні захворювання нирок, опорно-рухового апарату, тільки народившим матусям і т. Д. Пояс гарантує миттєвий результат, тому стане Вашою паличкою-виручалочкою в будь-який момент. Секрет цього виробу полягає в його унікальній технології подвійної компресії, при якій одночасно щільно стискаються талія, живіт і спина. При цьому пояс зовсім не викликає відчуття дискомфорту навіть при тривалій експлуатації, так як його матеріал добре пропускає повітря, і не помітний під одягом.

Хочете носити облягаючі наряди, не хвилюючись про свої кілька зайвих кілограмах на талії? Тоді рекомендуємо Вам купити пояс «Miss Belt» в нашому інтернет-магазині, і Ваша талія гарантовано візуально буде здаватися на кілька розмірів стрункішою!

 





Стягуючий коригувальний пояс Miss Belt
Стягуючий коригувальний пояс Miss Belt