Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вакуумні банки для масажу, набір 12 шт. з магнітами

Код товару: 1001254

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація набору банок для вакуумного масажу:

масажні банки діаметрами:
60 мм - 2 шт.,
50 мм - 2 шт.,
42 мм - 2 шт.,
35 мм - 2 шт.,
25 мм - 2 шт.,
17 мм - 2 шт.;
6 магнітних насадок;
гнучкий подовжувач і муфта;
насос для відкачування повітря.

Вперше почувши про антицелюлітні вакуумні банки для професійного масажу і задумавши їх купити, вас обов'язково зацікавить, в чому ж їх особливість і наскільки вони ефективні.

Ефективність антицелюлітних масажних банок підвищується за рахунок того, що вони зроблені з якісного пластика. На відміну від скляних аналогів, для їх використання не потрібний вогонь, що робить їх безпечнішими і робить банки більш ефективними та універсальними. З ними всі процедури проходять більш безпечно і комфортно.
Особливістю банок для масажу є можливість встановити всередину магнітні насадки, які магнітними хвилями впливають на біологічно активні точки організму, активізують обмін речовин, на рівні клітин покращують кровообіг і насичують кров киснем, що покращує роботу серця і головного мозку. У комплексі всі ці зміни призводять до загального зміцнення організму і поліпшення імунітету.
Антицелюлітні банки для масажу, завдяки конусоподібному металевому магніту, впливають на організм подібно акупунктурної голки, але без проникнення в шкіру і об'єднують в собі ефективність вакуум-терапії, магнітотерапії та акупунктури.

Так як методика застосування антицелюлітних вакуумних банок визнається медициною, їх застосування дуже широке.

Застосовують їх при таких захворюваннях як: люмбаго, остеохондроз, ревматоїдний артрит, імпотенція, простатит, нефрит, камені в нирках. А також при менструальних порушеннях, гіпертонії, целюліті, астмі, невриті лицьового нерва, головного болю і навіть в косметичних цілях для масажу обличчя. Під час масажу поліпшується стан шкіри, підвищується її еластичність і захисна функція по відношенню до негативних факторів навколишнього середовища, поліпшується скорочувальна функція м'язів і підвищується їх тонус.
У приладу є досить багато протипоказань, і вони пов'язані з хронічними, серцево-судинними та дерматологічними захворюваннями. Тому, перш ніж почати використовувати за призначенням цей прилад, проконсультуйтеся з лікарем і будьте повністю впевнені в безпеці своїх маніпуляцій.
 





Алена ( 2016-04-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
банки от целлюлита – это просто чудо, более эффективного средства я еще не пробовала, мне очень понравилось.

Відповісти
Вакуумні банки для масажу, набір 12 шт. з магнітами
Вакуумні банки для масажу, набір 12 шт. з магнітами