Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Вакуумні пакети для одягу - мішки для зберігання речей, з насосом (5 шт./уп.)

Код товару: 1007587

В наявності
Гарантія: 14дн.

Ціна: 379 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Кількість в упаковці: 5 шт.
Матеріал товару (основний): Поліетилен
Одиниця виміру: комплект
Тип пакування: Поліетиленова упаковка
Країна виробник: Китай
Додаткові аксесуари: Насос
Опис

Пропонуємо вашій увазі практичний набір з 5 шт. вакуумних пакетів з насосом в комплекті, який не залишиться без діла ні в однієї господині.

Кожна жінка по достоїнству його оцінить і знайде застосування в побуті. Всі ми знаємо, що вакуумні пакети для одягу використовуються з метою мінімізувати обсяги речей в шафі, на полицях і т.п. Так ось в цьому комплекті таких пакетів 5. Це означає, що даного набору вам вистачить для того, щоб запакувати в нього всі свої речі.

Сила вакууму в даних аксесуарів для побуту скорочує обсяг виробів в кілька разів. Постільна білизна, подушки і ковдри зменшуються до дивовижних розмірів. Людина, яка вперше використовує вакуумні пакети для речей, з недовірою до них відноситься, а потім знаходиться під приємним враженням. Ну а що вже говорити про тих, хто вже використовував подібні пакети в побуті, навряд чи можна від них відмовитися або знайти гідну альтернативу.

Дані вакуумні мішки для одягу герметичні. Все, що буде перебувати всередині, буде надійно захищене від пилу, неприємних побутових запахів, комах і вологи. Використовувати пакети легко і зручно. Вам лише необхідно помістити в них всі необхідні речі, а потім за допомогою насоса, що є в комплекті, або, якщо його немає під рукою, за допомогою звичайного пилососа, треба відкачати повітря. Пакет почне стискатися на очах і значно зменшуватися в обсязі. В Інтернеті багато прикладів відео, як відбувається стиснення. Якщо ви хочете побачити процес перед покупкою, просто вбийте фразу « вакуумні пакети для одягу » і перегляньте перше-ліпше відео.

Пам'ятайте, що вакуумний пакет для речей стане справжньою паличкою виручалочкою при переїзді, під час подорожей, відряджень або відпустки. 

Завдяки такому корисному аксесуару у вашу валізу поміститься в 3 рази більше речей. Іншими словами, ви зможете взяти з собою всі необхідні речі, без яких не можете представити свої комфортні будні.

Насправді вакуумні пакети для одягу купити сьогодні зовсім не проблема, вони є практично у всіх господарських магазинах і супермаркетах. Але ми пропонуємо вам не просто пакети, а цілий комплект, що складається з виробів різного розміру. Так, в набір входить два пакети в розмірі 50 × 70 см, ще два в розмірі - 60 × 80 см і один великий пакет - 70 × 100 см. Кожен з них відрізняється міцністю і гарантовано прослужить вам протягом тривалого періоду часу. Матеріал пакетів являє собою практичний поліестер. Він відмінно переносить безліч відкриттів і видування повітря, не втрачаючи при цьому своїх герметичних властивостей. Насос, який продається разом з комплектом, досить швидко справляється з поставленим перед ним завданням. Виконаний він з пластика, принцип дії даного насоса знайомий нам усім ще з дитинства.

Ну а купити вакуумні пакети для одягу ви можете прямо зараз, не виходячи з дому. Оформляйте замовлення на нашому сайті, і ми доставимо вам його найзручнішим для вас способом в максимально стислі терміни. І пам'ятайте, вакуумні пакети знадобляться в кожному будинку, вони не тільки економлять місце і простір, але і захищають ваші речі від зовнішнього негативного впливу.

Набір вакуумних пакетів з клапаном в комплекті з насосом (характеристики):

  • Призначення: вакуумна компресійна упаковка речей (одягу);
  • Матеріал пакетів: поліетилен;
  • У наборі 5 штук пакетів в трьох розмірах:
    • 50 * 70 см - 2 штуки;
    • 60 * 80 см - 2 штуки;
    • 70 * 100 см - 1 штука.
  • Матеріал насоса: пластик.

Набір вакуумних пакетів, комплектація:

  • Вакуумні пакети: 5 шт;
    • 50 * 70 см - 2 штуки;
    • 60 * 80 см - 2 штуки;
    • 70 * 100 см - 1 штука.
  • Насос
  • Упаковка: запаяна поліетиленова





Вакуумні пакети для одягу - мішки для зберігання речей, з насосом (5 шт./уп.)
Вакуумні пакети для одягу - мішки для зберігання речей, з насосом (5 шт./уп.)         379 грн