Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вакуумний масажер Cellules MD (Целюлес МД)

Код товару: 1000072

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація Celluless Md:

Масажний пристрій Celluless MD;
Насадка з подвійним роликом;
Насадка з одним роликом;
Підставка-адаптер для підзарядки;
Зарядний пристрій.

Характеристики Celluless Md:

Розмір упаковки: 29х24х8 см;
Довжина масажера - 19 см;
Ширина масажера - 7 см;
Розмір підставки: 12х7х7см;
Довжина шнура зарядного пристрою - 115 см.

 

Celluless Md (Целюлес Мд) відео:

 

Організм жінки від початку схильний до формування клітин целюліту. Навіть якщо ви ведете активний спосіб життя, добре і правильно харчуєтеся, уникаєте сидячого способу життя, це не захистить вас від нещасливої «апельсинової кірки» на стегнах і сідницях. Вчені давно б'ються над вирішенням цієї проблеми, але поки безрезультатно, що дуже засмучує жінок. Але сьогодні існує засіб, який допоможе всім жінкам.

Цей засіб - Cellules MD (Целлюлес МД).

Даний інноваційний пристрій було створено спеціально для боротьби з целюлітом і він може допомогти практично кожній жінці прибрати цю страшну «апельсинову скоринку». Незалежно від того, скільки вам років, скільки ви важите, і який ведете спосіб життя, ви все одно схильні до появи целюліту, адже це природна особливість цього організму. Тому Celluless MD повинен стати справжнім помічником кожної дівчини і жінки.
Целюлес МД працює за принципом вакуумного масажу, ефективність якого доповнюється інфрачервоним підсвічуванням і спеціальною масажною насадкою у вигляді роликів. Він дуже легкий, портативний і працює автономно. Тому ви зможете його використовувати тоді, коли це буде потрібно або зручно. Взяти вакуумний масажер з собою у відпустку, в гості або у відрядження? Немає нічого простішого.

Целлюлес МД, відгук про який може схилити кожну жінку до покупки, комплектується цілим рядом насадок, за допомогою яких можна провести дуже якісний масаж.

Але не поверхневий, як це буває, а глибокий, проникаючи в нижні шари шкіри. Ефект від такого масажу двоякий. По-перше, швидко руйнуються клітини целюліту, а з іншого боку стимулюється вироблення колагену. Це допомагає відновити шкіру в місці впливу, а також надає загальну позитивну дію на стан шкіри всього тіла.
Прилад Целлюлес МД, відгуки про який найкращим чином доводять його ефективність, не настільки простий, як більшість аналогічних масажерів. Але це компенсується тим, що він набагато ефективніший більшості аналогічних апаратів. Тому перш ніж почати використовувати Целлюлес, уважно вивчіть інструкцію, яка йде в комплекті з масажером. Важливо відразу правильно визначити призначення кожної окремої насадки і навчитися їх правильно комбінувати. В ідеалі в день на масаж за допомогою цього приладу потрібно виділяти не більше 40 хвилин і ефект не змусить себе чекати.

Завантажити інструкцію до вакуумного масажера Celluless MD pdf
 





Оксана ( 2014-08-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Будет ли ещё в наличии?
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2014-08-16
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Здравствуйте, данный товар будет завозится в наш Магазин, но дата следующей поставки пока не известна.

Відповісти
Ольга ( 2014-05-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Переваги:
Прекрасная вещь. Кожа становится более шелковистой уже за 2 дня.

Відповісти
Вакуумний масажер Cellules MD (Целюлес МД)
Вакуумний масажер Cellules MD (Целюлес МД)