Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вакуумний масажер Celluless

Код товару: 1001324

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація:

- Вакуумний массажер Celluless
- 1 насадка для Celluless
- Зарядний пристрій для Celluless

Celluless - вакуумний масажний апарат, який сприяє видаленню набряклості і руйнуванню структури целюліту.

Вакуумний тренажер знімає стрес, втому і покращує стан шкіри. Купити вакуумний масажер Ви зможете в нашому інтернет-магазині за найбільш низькою ціною.

Крім правильного харчування і фізичних вправ, для придбання фігури Вашої мрії, не обійтися без вакуумного тренажера celluless, який допоможе впоратися з целюлітом, шляхом вакуумного масажу. Використання celluless не тільки допоможе віднайти бажані форми, але ще і поліпшить Ваше самопочуття і зробить здоровішим в цілому! Справа в тому, що вакуумний масажер активно виводить токсини з організму, а також, помітно поліпшує кровообіг і тонус м'язів. Крім цього, вакуумний тренажер використовується при захворюванні венозної і лімфатичної недостатності.

Як же працює антицелюлітний масажер?

Завдяки процесу всмоктування, відбувається стимуляція процесів роботи шкіри, що сприяє розщепленню жирових клітин і виведенню їх природним шляхом. Подібні масажери використовуються в косметичних салонах, але вартість одного сеансу далеко не з дешевих. Так навіщо ж витрачати таку кількість грошей за одну процедуру, якщо Ви можете придбати celluless набагато дешевше і користуватися ним в будь-який час?! Використовуючи вакуумний масажер, Ви не тільки втрачаєте вагу, але і забезпечуєте зникнення целюліту і обвислої шкіри! Унікальність даного тренажера полягає в тому, що використовувати його можна як на проблемних ділянках тіла, так і на обличчі! Використовуючи вакуумний тренажер в області обличчя, Ви вже за декілька сеансів досягнете приголомшливого результату! Ви з легкістю позбавитеся від набряків, поліпшите циркуляцію крові і вирівняєте колір обличчя! При масажі всього тіла, масажер антицелюлітний значно покращує контури фігури, надає релаксуючий, лікувальний вплив і навіть знімає біль! Крім основних переваг celluless, є і другорядні, але не менш приємні. Масажер Ви зможете взяти з собою куди завгодно, адже він не займає багато місця, а використовувати його Ви зможете скрізь, де є розетка. Крім того, користуватися celluless може будь-який член сім'ї, кому не протипоказаний звичайний масаж. Ви безумовно будете приємно здивовані тим, як вакуумний тренажер виконує Ваші мрії, щодо зовнішнього вигляду!
 

Завантажити інструкцію до вакуумного масажера Celluless і Cellu 5000 Word

 





маша ( 2016-04-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
компактный и мощный

Коментар:
Процедура достаточно эффективная.благодаря ему кожа стала более гладкой.
Відповісти
Марина Гладкая ( 2013-03-05 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Купила этот вакуумный массажер, почти все нормально, но на прямую от розетки не работает ( точнее не заряжает ). Прочитала в инструкции, что так даже включать не рекомендуется, пока он в розетке. Если забудешь заранее зарядить то срочно использовать не получится  :(
Відповісти