Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібраційний пояс Vibro slim (Вібро Слім)

Код товару: 1000014

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Новітній на ринку подібної продукції прилад - Vibro slim, можна назвати справжнім досягненням у сфері приладів для корекції фігури і зниження ваги.

Він справді унікальний, допомагає спалювати прошарки жиру і целюліту, підтягувати шкіру і моделювати фігуру, роблячи групи м'язів настільки рельєфними, наскільки вам це потрібно. Крім схуднення, вібро пояс для схуднення Vibro slim впливає комплексно на весь організм, щоб схуднення не стало для нього стресом, і щоб він був до цього готовий, тому що всі токсини в тілі людини затримуються саме в жирових клітинах. І при їх руйнуванні важливо ефективно вивести з організму не тільки наслідки розпаду жиру, але і ці отруйні речовини.
Саме тому глибинний вплив Vibro slim стосується в першу чергу нормалізації травлення, нормалізації кровообігу, повного очищення кишечника від шлаків, відновлення кровообігу на ділянках, де є закупорки судин.

Маючи під рукою цей дивовижний вібро пояс для схуднення, ви можете займатися, сидячи на дивані, і по черзі масажуючи стегна, сідниці, живіт, спину і поперек.

Ефективність такого масажу в плані повернення тонусу м'язам і спалювання жиру така ж, як і у тренувань у спортзалі, але при цьому ви можете читати книгу, дивитися улюблений серіал і при цьому повністю захищені від розтяжок, вивихів і неприємної компанії.
Унікальність Vibroslim полягає в тому, що він оснащений мікрокомп'ютером, завдання якого полягає в автоматичному збільшенні інтенсивності його роботи, але ви за допомогою пульта також можете самі вибрати самий комфортний і ефективний режим роботи. Пояс Vibroslim дуже потужний, дозволяє вибрати будь-який режим роботи, впливає комплексно і за умови стабільного використання вкрай ефективний у питанні руйнування так званої «апельсинової кірки».
 

 





Вібраційний пояс Vibro slim (Вібро Слім)
Вібраційний пояс Vibro slim (Вібро Слім)