Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібро магнітний пояс TL-2005B з грушею

Код товару: 1000144

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація вібромагнітного пояса TL-2005B:

Вібропояс TL-2005B з грушею.
Блок живлення.
Блок живлення для роботи від прикурювача.
Механічна панель управління.

Вібро магнітний пояс TL-2005B з грушею можна назвати унікальними приладом, який поєднує безліч різних впливів і дає можливість самостійно управляти тиском, підтримуваним у поясі.

Ефективність і швидкість розщеплення жирових відкладення досягається шляхом поєднання магнітного поля і вібромасажу. Глибина проникнення магнітних хвиль досить велика - до 7 см, тобто вони проникають не тільки в глибокі шари шкіри, але і охоплюють жировий шар, стимулюючи його рух і розщеплення. І поряд з цим прилад, продаж з доставкою по Україні якого здійснюється нашим сайтом, допомагає відновити обмін речовин і кровообіг.

Вібро пояс TL-2005B з грушею універсальний, допомагає боротися з жировими відкладеннями і чоловікам, і жінкам.

Для чоловіків буде особливо корисно знати, що з його допомогою можна буквально за пару місяців прибрати пивний животик, з яким в тренажерному залі доведеться боротися в кращому випадку півроку. Разом з розщепленням жиру, пояс працює і над станом м'язів, тому через деякий час ви отримаєте не тільки плоский живіт, але справжній рельєфний прес.
Магнітний пояс TL-2005B з грушею буде корисний для корекції фігури в цілому, тобто він допомагає позбавитися від жиру і повернути форму м'язам ніг і рук, стегон і сідниць, підтягти живіт і зробити талію тонкою. Простота використання пояса гранична: ви просто надягаєте пояс на проблемну зону і включаєте його. Програмою передбачені два режими роботи пояса і 3 різних рівня потужності, які можна підвищувати по мірі використання, але якщо ви хочете спершу скинути вагу, то починати необхідно з самої низької потужності. Управляється пояс за допомогою механічної панелі з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Використовувати пояс з відкачуванням повітря TL-2005B з грушею потрібно систематично, принаймні по 20 хвилин на кожну проблемну зону і вже через місяць можна побачити перші відчутні результати.





Вібро магнітний пояс TL-2005B з грушею
Вібро магнітний пояс TL-2005B з грушею