Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Вібро пояс Slimming Belt (Слімінг Белт) з нагріванням

Код товару: 1001331

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики пояса для схуднення Slimming Belt (Vibro Shape):

Напруга 220 В, 50 Гц
Споживана потужність <48 Вт
Тривалість безперервної роботи не більше 15 хвилин
Вага 1.8 кг

Унікальність вібраційного пояса Slimming Belt не тільки в дуже високій потужності, і в дивовижній універсальності - він дозволяє вирішувати відразу кілька різнорідних завдань - знижувати вагу, моделювати фігуру, і знищувати целюліт, адже це ще й вібромасажер.
Все це стає можливим завдяки широті форм впливу, що надаються поясом, а саме приведення м'язів в тонус, їх зміцнення, спалювання підшкірного жиру, активізація обмінних процесів, поліпшення кровообігу і ліпідного скасування.

Позитивний результат впливу пояса Sauna Slimming Belt найбільш помітний для м'язів:

• м'язи приводяться в тонус, змінюється їх структура і підвищується витривалість;
• зменшуються або повністю ліквідуються гетеротрофи і атрофія м'язів;
• підвищується загальна працездатність м'язів і організму в цілому;
• знімається фізична втома, повертається бадьорість і досягається ефект розслаблення.

Одна з особливостей впливу вібро пояса Slimming Belt - активізація вазомоторних реакцій, тобто розширення кровоносних судин.

Під час впливу і після того кровообіг помітно активізується, стає інтенсивнішим живлення тканин, підтримується тонус. Ваша краса і витонченість багато в чому залежить саме від швидкості метаболізму і циркуляції крові, а використання пояса Slim Belt забезпечить саме ці зміни у вашому організмі, а ще - знищить клітини целюліту і створить неприйнятні умови для його повторної появи.
Масаж здавна цінувався як приємний і ефективний спосіб позбавлення від болю, що допомагає досягти розслаблення і заспокоєння. Безліч видів масажних технік дозволило зробити масаж прерогативою не тільки людини, але і техніки, і пояс Slimmer Belt - підтвердження того, що машинний масаж нічим не гірше ручного. А навіть краще, адже він дозволяє проводити масаж всього тіла тоді, коли вам зручно і для цього зовсім не обов'язково залишати свій будинок.





Вібро пояс Slimming Belt (Слімінг Белт) з нагріванням
Вібро пояс Slimming Belt (Слімінг Белт) з нагріванням