Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Відпарювач Astor GS 1020 для вертикального прасування

Код товару: 1000886

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні дані:
Максимальна потужність 1500 Вт
Нагрівання протягом 45 секунд.
Знімний прозорий контейнер для води 2 л. що забезпечує 60 хв. безперервної роботи.
Автоматичне відключення при відсутності води.
Легкий і зручний шланг «Cool-Touch».

Ручні відпарювачі набагато зручніші і практичніші звичайних електричних прасок. У нашій країні вони набувають все більшої популярності, витісняючи з ринку побутової техніки звичні праски.
Однією з найкращих моделей є відпарювач Astоr GS 1020. Він надзвичайно функціональний і зручний у застосуванні. Відгуки споживачів про цей прилад завжди тільки позитивні.

Принцип роботи відпарювача Astor GS 1020

Отпариватель Astоr GS 1020 має досить потужний (потужність 1500 Вт) нагрівальний механізм. Він розігріває воду (контейнер об'ємом 2 літри) до стану пари всього 45 секунд. Пар потужним потоком виходить через спеціальну трубку з насадкою і обробляє тканину, в результаті чого на ній розгладжуються складки і заломи. Так як пара проникає глибоко в структуру волокон, вони розпрямляються і стають об'ємніше, тому навіть старий одяг набуває первісний вигляд: стає м'яким і приємним на дотик.
Обробка тканини паром дуже високої температури дозволяє не тільки швидко і безпечно розгладити тканину, але і дуже добре її дезінфікує. Під дією високої температури шкідливі мікроорганізми, які живуть у волокнах (пилові кліщі, спори цвілі, грибки) гинуть. Так що, використовуючи пароочисник, ви можете зробити свій будинок ідеально чистим і безпечним для здоров'я.

Відпарювач Astor GS 1020 може застосовуватися для обробки матеріалів будь-яких типів і видів:

  • шовку,
  • тюлі,
  • вовни,
  • фетру і т.д.

Зручність використання отпарівателя Astor GS 1020

З його допомогою можна не тільки привести в порядок одяг, постільну білизну, рушники і все те, що ми зазвичай гладимо будинку праскою, а й почистити і розгладити покривала, килимові доріжки, штори. Причому для цього не доведеться знімати всі ці речі з вікон, меблів або прибирати з підлоги - ручка пристрою має можливість регулювання довжини і може фіксуватися в чотирьох різних положеннях:

  • 137 см,
  • 98см,
  • 66см,
  • 35см.

Вибравши потрібне положення, ви зможете чистити штору вгорі біля карниза, почистити килимову доріжку під диваном або ліжком, обробити торцеву частину матраца біля стіни і проробити величезну кількість інших операцій, не напружуючи при цьому руки і спину. Наконечник, через який подається пар, дуже легкий, набагато легше будь-якої праски. Прилад легко переміщати по будинку, так як він оснащений коліщатками.
За умови повного заповнення контейнера водою (2 літри), ви можете використовувати пристрій протягом 60 хвилин без перерви.





Відпарювач Astor GS 1020 для вертикального прасування
Відпарювач Astor GS 1020 для вертикального прасування