Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Підвісний органайзер підвісний для шкарпеток та білизни з кишенями, 77х40см

Код товару: 1007692

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Органайзер для нижньої білизни та шкарпеток - з ним порядок в шафі наводити ще легше!

Кожній людині відома проблема довгого пошуку білизни серед безлічі речей в шафі. Сьогодні знайдено її рішення - органайзер для нижньої білизни. Це пристосування здатне зберігати всі речі в порядку, що дозволяє швидко знайти необхідний одяг. Виконано органайзер з якісного непромокаючого волокна. Головною особливістю є двостороннє використання. Таким чином, з одного боку можна зберігати шкарпетки, а з іншого - нижню білизну. Спереду органайзер має 12 осередків, а ззаду - 18. Це дозволяє поміщати в ньому досить багато речей. Тепер вся нижня білизна матиме своє власне місце.

Органайзер можна зручно заховати в шафі, оскільки на ньому є спеціальне плече для підвішування. У ньому є сітчасті прозорі кишені, котрі призначені для зберігання дрібних речей. Завдяки такій вішалці, бюстгальтери можна розкласти по кольорам, в подальшому заощадивши час на тривалий пошук потрібного комплекту білизни.

Даний органайзер вішалка має наступні розміри - 77 х 40 см і важить всього 175 г. Це компактне пристосування подарує комфорт використання та гарантує порядок в шафі кожному його власнику.

Даний органайзер практичний і компактний, виконаний з міцного матеріалу, який прослужить дуже довго. Додатково такий органайзер можна використовувати для зберігання дитячих речей, документів, карток, канцелярії, мобільних телефонів і інших дрібних предметів. Його дуже легко очистити - досить вийняти з середини всі речі і обполоснути чистою теплою водою.

Органайзер для нижньої білизни придбати можна в нашому магазині. Оформити замовлення можна як через сайт, так і зателефонувавши консультантам на гарячу лінію.

Органайзер підвісний, характеристики:

  • Розміри: 77х40см
  • Клічество кишень: 12 з одного боку, 18 з іншого боку
  • Матеріал: тканина «Оксфорд»
  • Розміри упаковки: 30х18х1 см
  • Вага нетто: 180 г
  • Упаковка: пакет





Підвісний органайзер підвісний для шкарпеток та білизни з кишенями, 77х40см
Підвісний органайзер підвісний для шкарпеток та білизни з кишенями, 77х40см