Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Віжки - ходунки для дітей Moby Baby Moonwalk

Код товару: 1000477

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Запас енергії у малюка , який вчиться ходити, просто невичерпний! Він постійно рветься в бій, прагнучи вивчити все нове і цікаве навколо себе. А батьків одночасно переповнюють почуття гордості за підростаючого карапуза і побоювання за його здоров'я. Адже перші кроки дійсно дуже нелегкі і часто супроводжуються падіннями і травмами. Ідеальним пристосуванням для безпечного навчання малюка ходити є віжки для дитини.

Серед великого асортименту продукції для малюків віжки для дітей купити досить не просто. По-перше, вони не повинні зводити нанівець пізнавальний інтерес карапуза, а лише гарантувати його неушкодженість при самостійному ходінні. По-друге, важлива і естетична складова. Багато сучасних мам досі вважають дитячий поводок неприйнятним. Строкаті забарвлення і привабливий зовнішній вигляд здатні відразу змінити їхню думку.

Красиві, зручні та безпечні віжки для дітей Moby Baby Moon Walk – відмінний варіант для підстраховки малюка у віці від півроку до року і двох місяців

Перевагами дитячих віжок Moby Baby Moon Walk є ергономічні трусики, м'які стропи, жорстка ручка для батьків. Трусики з завищеною талією дозволяють максимально рівномірно розподілити навантаження на хребет малюка, забезпечують підтримку при нахилах і падіннях в будь-якому напрямку, дозволяють малюкові балансувати при ходьбі природним чином. Широкі і м'які стропи дозволяють уникати натирання шкіри малюка, віжки відмінно сідають на об'ємний зимовий і демісезонний одяг. Довжина строп і ширина паска регулюються. Комфортна батьківська ручка-тримач відмінно лягає в руку, батькам не загрожує постійне перебування в напівзігнутому стані під час прогулянки.

Дитячий поводок віжки Moby Baby Moon Walk виготовлений з 100% бавовни, приємного на дотик, безпечного і екологічно чистого матеріалу. Їх можна прати в автоматичній пральній машині при температурі води – 40°C.

Малюк легко навчиться ходити з ненав'язливою допомогою дорослого, не відчуваючи при цьому ніяких обмежень і дискомфорту. Завдяки цьому нехитрому, але неймовірно зручному пристосуванню і крихітка, і його батьки будуть отримувати лише задоволення від перших самостійних кроків карапуза.

Розмір:

Максимальний обхват по талії ходунків становить 40 див. При виборі ходунків слід врахувати також додатковий об'єм отриманий за рахунок одягу (комбінезони та ін).





Рита ( 2019-09-01 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Брали для малого, классная штука, спасибо за товар.
Відповісти
Руслан Михайлович ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Благодаря этим ходунками ребенок быстрее научился ходить
Відповісти
Віжки - ходунки для дітей Moby Baby Moonwalk
Віжки - ходунки для дітей Moby Baby Moonwalk