Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Окуляри віртуальної реальності для телефону - VR шолом Bobo Z4

Код товару: 1007553

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Різні гаджети роблять наше життя яскравішим і барвистішим. І це зовсім не дивно, що з кожним днем на ринку з'являється безліч нових виробів, адже прогрес не стоїть на місці. І сьогодні ми хочемо представити вашій увазі найпопулярніший аксесуар за останні роки, який мріє мати кожен тінейджер і геймер - vr окуляри для смартфона. З таким аксесуаром віртуальний світ стане для вас яскравішим і цікавішим. Разом з мільярдами інших людей, ви зможете зануритися у віртуальну реальність, де проблеми вирішуються за лічені секунди, а пригоди чекають на кожному кроці.

Такі окуляри віртуальної реальності для телефону стануть для вас справжньою знахідкою, адже з ними можна переглядати 3D-фільми, сферичні відео, грати в азартні відеоігри.

З ними ви зможете подивитися на все іншими очима, і ви переконаєтеся, наскільки яскравою буває віртуальна реальність. Пропоновані vr окуляри для телефону зроблять ваш смартфон справжнім шоломом віртуальної реальності, зітруть межі між реальністю і фантастикою, відкривши вам новий світ. Всі ми знаємо, що шолом віртуальної реальності - дорогий гаджет, який доступний далеко не кожному. А ось окуляри для телефону відрізняються невисокою ціною, не дивлячись на те, що мають відмінний функціонал і дарують такі ж можливості відчути себе в віртуальному світі.

Характеристики, властиві такому гаджету як вр окуляри для телефону, здивують кожного з вас. Наприклад, діаметр лінз в даній моделі становить 4,2 см, кут огляду залежить від розміру екрана вашого смартфона і може досягати 120°. Аксесуар є універсальним, адже може синхронізуватися зі смартфонами з розміром екрану від 3,5 до 6,0 дюймів, але все ж рекомендується використовувати дані vr для телефону з екраном 5,5-6,0 дюймів. Корпус пристрою виконаний з пластика. Контакт з обличчям здійснюється завдяки розширеному флокуванню. Більш того, кожен зможе відрегулювати 3d окуляри для телефону під себе. Наприклад, змінити фокусну відстань, виставити відстань між лінзами, висунути навушники, відрегулювати довжину ремінців. Вага такого корисного аксесуара становить всього 400 грам, тобто ви можете брати з собою віар окуляри для телефону завжди і всюди. Нудно їхати на роботу вранці або повертатися додому ввечері в шумному громадському транспорті? Даний гаджет прийде на допомогу і подарує вам незабутнє дозвілля. У вас запланована довга поїздка до родичів, багатогодинна подорож і втомлююча дорога? Такі 3d окуляри для смартфона здивують вас, ви навіть не помітите, як пролетів час у дорозі. Компактні розміри окулярів дозволяють їх возити з собою щодня в рюкзаку і сумці, вони зовсім не займають багато місця і не доставляють незручностей під час транспортування.

Дані окуляри віртуальної реальності для смартфона дуже прості в експлуатації.

У комплекті з ними є пульт, який допомагає керувати гаджетом, і інструкція з експлуатації. Багато хто цікавиться в інтернеті, скільки коштують окуляри віртуальної реальності? Відповімо, дана модель вас приємно здивує своєю невисокою ціною. І не варто хвилюватися, доступна вартість тут поєднується з відмінною якістю. Виріб не поступається ні за якістю збірки, ні по функціональності своїм більш дорогим аналогам. Він гарантовано порадує вас своєю довговічністю.

Ну а купити 3d окуляри для телефону ви можете прямо зараз в нашому інтернет-магазині. Такий аксесуар стане ідеальним варіантом подарунка синові-підлітку, хрещенику, племіннику і чоловікові, який обожнює проводити свій вільний від роботи час за комп'ютерними іграми. Здивуйте своїх чоловіків, піднесіть їм сюрприз у вигляді самого бажаного гаджета в світі!

VR окуляри для смартфона VR Z4, характеристики:

  • Діаметр лінз: 42 мм;
  • Кут огляду: макс 120°, в залежності від розміру екрана смартфона);
  • Підтримувані телефони: розмір екрану: 3.5-6.0 дюйма;
  • Бажаний екран: 5.5-6.0 дюйма;
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Контакт з обличчям: розширене флокування;
  • Регулювання:
    • можливість виставити відстань між лінзами;
    • регулювання фокусної відстані;
    • навушники висуваються;
    • ремінці вільно змінюють довжину;
  • 3.5 мм мініджeк для виводу звуку на навушники + колесо регулювання гучності;
  • Вага: 400 г.

Окуляри віртуальної реальності для телефону, комплектація:

  • VR окуляри;
  • Пульт;
  • Інструкція (англ мова);
  • Картонна коробка.





Окуляри віртуальної реальності для телефону - VR шолом Bobo Z4
Окуляри віртуальної реальності для телефону - VR шолом Bobo Z4