Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Вуличний світильник на сонячній батареї Bell Howell Disk lights (4 led)

Код товару: 1007779
Опис

Світильники для використання на вулиці раніше вимагали складного планування і підключення кабелів, по яких надходить живлення. Це невиправдано завищувало вартість робіт і матеріалів.

Тепер можна забути про подібну проблему - світильник на сонячній батареї «Bell Howell Disk lights» дозволить висвітлити шлях до будинку або іншого приміщення.

Установка виробів проводиться в землі або на щаблях сходів, що ведуть всередину будівлі. Також допускається монтаж на стіні або на іншій площині, де є можливість утримати ліхтар. Всі вуличні світильники можуть бути закріплені на шип, що йде в комплекті.

Інша цікава відмінність ліхтаря від подібних виробів - наявність датчика освітленості, що дозволяє значно економити заряд внутрішньої батареї. Вона заряджається щодня завдяки наявності невеликих панелей, через які і надходить енергія на внутрішні батареї. Також даний вуличний світильник використовує в якості джерела світла не лампу розжарювання, а світлодіодні лампи, здатні дати більш яскраве світло при мінімальних витратах енергії. При настанні темряви вам не буде потрібно натискати на кнопки або виконувати інші дії.

Якщо ви працюєте досить далеко від будинку, що доводиться повертатися додому в темряві, зазначена модель світильника підходить найкраще в подібних ситуаціях. Ліхтарі активуються при настанні темряви. Враховано й те, що виробам потрібно працювати трохи довше при зміні пори року. Вуличний ліхтар фіксується за допомогою звичайної викрутки. Ніякої пайки або залучення професійних електриків не потрібно. Це особливо актуально в тих місцях, де немає можливості підключити електрокабелі через наявність садової ділянки, де вже нічого не протягнути під землею, а при частих відключеннях енергопостачання допомогти власникам у вирішенні, в зв'язку з цим проблем.

Незалежно від пори року і температури на вулиці, світильники на сонячних батареях будуть стабільно працювати, і забезпечувати освітленням територію. Важливим є тільки своєчасне прибирання поруч з ліхтарями при екстремальних погодних умовах (велика кількість снігу або води поруч), щоб не було проблем з яскравістю. Герметичність корпусу ідеально підходить при облаштуванні зовнішнього освітлення - для активації пристрою потрібно лише натиснути один раз на вимикач, розташований на зворотньому боці, після чого встановити світильник.

Кожен ліхтар вуличний має 4 світлодіода, які не доведеться замінювати в найближчі кілька років активної експлуатації. Купівля подібних світильників дозволить заощадити великі суми не тільки за установку, але і на рахунках за електрику. Ніяких лампочок, підключених до загальної мережі. Кожен виріб прослужить роки без необхідності залучати фахівців для настройки та інших процедур, які вимагає стаціонарне освітлення.

Світильник садовий Bell Howell Disk lights, характеристики:

  • Найменування: Disk lights
  • Модель: NT5379
  • Акумулятор: Ni-Mh типу ААА
  • Ємність: 600 мАг 1,2 В
  • Час зарядки від сонця: 6-8 годин
  • Час світіння: 8 годин
  • Панель сонячної батареї: полікристалічний кремній 2В 100 мАг
  • Кількість світлодіодів: 4 шт.
  • Light-Control: автоматично заряджається в денний час, автоматично світиться вночі
  • Пиловологозахист: виробник інформації не надав.

Ліхтар для саду із сонячною батареєю, комплектація:

  • Картонна упаковка.
  • Ліхтар 1шт.
  • Підставка (шипи) 2шт.
  • Інструкція англійською мовою.





Вуличний світильник на сонячній батареї Bell Howell Disk lights (4 led)
Вуличний світильник на сонячній батареї Bell Howell Disk lights (4 led)