Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електронна запальничка Apple iPhone Style - спіральна USB запальничка

Код товару: 1007397
Опис

Електрозапальничка є одним з головних атрибутів курця. Ми хочемо розповісти Вам про наш новий модний аксесуар, електроімпульсну запальничку Apple iPhone Style

Дизайн виконаний в iphone style, металевий корпус дуже міцний, що допоможе витримати випробування при експлуатації. Погодні умови і вологість їй також не страшні. Наша запальничка йде в ногу з часом, за допомогою USB кабелю, ми отримуємо заряд не відходячи від улюбленого ноута. Електромережа для зарядки теж не виняток. Функція живлення від електромережі дає нам можливість не думати про такі речі, як газ, а також заміна п’єза або кременя. На вулиці Вам більше немає сенсу відвертатися від поривів вітру або переживати з приводу негативних температур: при відкриванні електрозапальнички спіраль автоматично включається і нагрівається. Працює за принципом прикурювача в машині. Вбудований таймер допоможе продовжити час користування Вашому Apple iPhone Style, на який він дуже схожий по дизайну.

Купівля запальнички електроімпульсної Apple iPhone Style - вигідне вкладення

Вона економна, бо довговічна. Спосіб її запалювання дозволяє безперешкодно отримати вогонь, а значить вона зручна і тим, хто не курить, для використання в побутових потребах. При покупці електрозапальнички Ви отримуєте ще красиву упаковку, яку можна використовувати для подарунка. Презентабельний вигляд і стильне оформлення не залишать байдужими нікого.

Характеристики електронної запальнички Apple iPhone Style:

  • Підпал: електричний;
  • Матеріал корпусу: метал;
  • Габаритні розміри: 65х35х10 мм;
  • Вага: 60 г.

Комплектація USB запальнички:

  • Електрозапальничка;
  • Кабель для зарядки з usb на micro usb;
  • Картонний подарунковий кейс.





Електронна запальничка Apple iPhone Style - спіральна USB запальничка
Електронна запальничка Apple iPhone Style - спіральна USB запальничка