Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Засіб "Сhudesnik - Чистотіл" видалення бородавок,випалювання папілом і мозолів, косметичний засіб

Код товару: 1008436

В наявності
Гарантія: 0 міс.

Ціна: 49 грн 45 грн
Дізнатися про зміну ціни
Вкажіть вашу адресу електронної пошти нижче, аби отримати повідомлення, щойно цей товар здешевшає.
+380
Параметри
Місткість, обсяг: 1.2 мл.
Одиниця виміру: шт.
Тип пакування: Картонна упаковка
Країна виробник: Україна
Опис

Засіб "Сhudesnik - Чистотіл"

«Горний Чистотіл» - це засіб, призначений для видалення бородавок, сухих і ороговілих мозолів, натоптишів або небажаних папілом, які заважають. В основі його йде чистотіл, яких ефективно і просто бореться з усіма перерахованими проблемними місцями на шкірі. Також він може застосовуватися не тільки на шкірі, але після призначення лікаря може також використовуватися, як чистотіл від папілом на геніталіях або для сильного випалювання бородавок. Він вважається нешкідливим і допомагає швидко та без єдиного сліду досить просто позбавиться від того, з чим ви боретесь вже не один рік. Видалити бородавку в домашніх умовах можна абсолютно безпечно без призначення лікаря за допомогою цього засобу, але слід враховувати тільки один факт, що, якщо у вас є індивідуальна непереносимість на препарат, застосовувати його категорично заборонено. Використовувати його досить просто. Перед початком процедури уражену ділянку потрібно змастити кремом, потім досить нанести засіб на необхідну зону і дати йому вбратися. Перша реакція може проявитися вже через кілька днів.

Косметична рідина для догляду за ділянками шкіри з сильним зроговінням (бородавки, сухі мозолі, папіломи тощо). «Гірський Чистотіл» - це можливість назавжди, безслідно і за короткий час позбутися від бородавок, папілом, кондилом та інших доброякісних наростів на шкірі.

Протипоказання:

  • індивідуальна непереносимість компонентів.

Інструкція:

  • Необхідно наносити засіб на ділянки шкірних утворень (бородавки, папіломи, кондиломи) до повного вбирання і висихання. Перед нанесенням на шкіру, навколо папіломи / бородавки / мозоля рясно змастити кремом.
  • Через 1-2 дня починається відлущування ороговілих ділянок і на 3-5 день їх очищення - повне видалення бородавок і папілом.
  • Більші крупні зроговілі діялнки необхідно обробити повторно. На курс рекомендується 3-5 процедур.
  • "Гірський чистотіл" діє ефективніше, якщо перед початком процедури дефектне місце розпарити.

Попередження:

  • Не застосовувати рідину для видалення шкірних утворень на обличчі, не видаляти родимки, не допускати потрапляння на слизові оболонки.
  • Перед застосуванням бажано отримати консультацію лікаря-дерматолога.

Об'єм - 1,2 мл





Засіб "Сhudesnik - Чистотіл" видалення бородавок,випалювання папілом і мозолів, косметичний засіб
Засіб "Сhudesnik - Чистотіл" видалення бородавок,випалювання папілом і мозолів, косметичний засіб         49 грн 45 грн