Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Затирка для швів - олівець Grout & Tile Marker (біла)

Код товару: 1000171

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики замазки міжплиточних швів Grout & Tile Marker:

Колір - білий
Ємність маркера - 7,4 мл
Покриває - близько 175 футів в залежності від товщини шва
Вага - 25 г
Розмір - 148 х 21 х 16 мм
У комплекті 1 маркер і 1 змінне перо

Затирка для швів плитки відео:

Кахельне покриття на кухні або у ванні просто не має аналогів за ступенем міцності і вологостійкості. При дотриманні правил монтажу плитка буде виглядати просто прекрасно, але і в цього покриття є слабкі сторони - стики, міжплиточні шви. Навіть найдорожчий матеріал для заповнення швів не є гарантією того, що одного разу ваша плитка відпаде через вологість або грибки. До того ж, грибок у ванній не можна назвати обов'язковою вимогою гігієни. Звичайно, можна щороку викликати майстра, який буде обробляти шви спеціальним розчином, а можна вирішити всі проблеми набагато швидше і дешевше, купивши затирку для швів - олівець Grout & Tile Marker (білий).

Олівець-замазка швів спеціально розроблений для обробки швів між плитками.

Він містить спеціальний міцний розчин, який складається з фугніцида. Ця речовина здатна знищувати грибок і попереджає його повторну появу. Щоб засіб був і профілактичним, до його складу введені спеціальні безбарвні чорнила без запаху, які не пропускають світло і не дають розвиватися хвороботворній флорі, навіть якщо спори грибка все ж присутні на кахлі. Але основна перевага цього олівця полягає в його водонепроникності, оскільки саме ця якість важлива для плитки у ванній і на кухні. Попередньо обробивши міжплиточні шви у ванній і на кухні, на підлозі і над мийкою, ви можете безперешкодно мити всі ці поверхні, абсолютно не побоюючись, що вони змиються. У використанні затирка для швів - олівець дуже проста, тому що при нанесенні чорнила не течуть і дуже швидко сохнуть.

Затирка для плитки Grout & Tile Marker має цілий ряд переваг, які зробили його бажаним гостем у будь-якому будинку:

"Його просто використовувати та зберігати;
"Він абсолютно безпечний, не містить токсичних речовин;
"Не має запаху і кольору, тому підходить для обробки швів плитки будь-якого кольору;
"Володіє водостійкою формулою і довго зберігається на обробленій поверхні;
"Має антибактеріальні та антигрибкові властивості;
"Дозволяє дуже швидко впоратися із завданням захисту плитки від грибка і поновленням швів, причому з цим може впоратися навіть жінка.

Затирка для швів - олівець Grout & Tile Marker (біла) розрахована на тривале використання, а оскільки в комплект входить і змінне перо, ви зможете відразу ж після покупки обробити весь будинок, навіть якщо у вас дуже багато поверхонь, покритих плиткою.


 





Затирка для швів - олівець Grout & Tile Marker (біла)
Затирка для швів - олівець Grout & Tile Marker (біла)