Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Настінний дитячий ростомір Зоопарк | Zoo Парк (UA + ENG)

Код товару: 1007653

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Настінний дитячий ростомір Зоопарк - це багатофункціональний, сучасний, практичний пристрій, який виготовлено з нетоксичного і зносостійкого матеріалу.

Він компактний, і займе гідне місце в будинку, групі дитячого садочка, або ж в дитячому розвиваючому центрі. З його допомогою можна відстежувати, як росте дитина, фіксувати розвиток і зміни малюка. Дитячий зростомір виконаний в сучасному, яскравому барвистому дизайні, який обов'язково приверне увагу дитини. А чарівні тварини на кольорових картинках зоопарку залишать приємне враження у дитини. Він допоможе не тільки вимірювати зріст дітей, а й розглядати ілюстрації, і вивчати тваринний світ.

Настінний дитячий ростомір Зоопарк - це інтерактивна модель, яка характерна своєю малогабаритністю, компактністю Вона займає небагато місця, а функціонує за допомогою батарейок. За допомогою інтелектуального пристрою, ваше непосидюче чадо зможе на деякий час сконцентрувати свою увагу на певному виді діяльності, а також вивчити нові пісеньки, вірші, або ж розібратися в нових видах тварин і вивчити їх.

Зростомір Зоопарк - це розвиваючий плакат , який допоможе Вашій дитині в ігровій формі не тільки дізнатися свій зріст, але і вивчити загадки, казки. Діти зможуть розібратися самостійно, або за допомогою дорослих розібратися, як «говорить» певна тваринка. І, як закріплення пройденого матеріалу, можна пограти в гру «Чий голос». Розмір пристрою: 34х85см. Функціонує за допомогою батарейок. Тип пристрою: розвиваючий, звуковий плакат.

Якщо ж ви не можете вирішити, що подарувати хрещенику, або ж власній дитині на день народження, однак одночасно шукаєте оригінальний і багатофункціональний подарунок, то модель цього ростоміра прекрасно підійде імениннику і принесе багато користі.

Такий чудовий зростомір прекрасно впишеться в групу дитячого садка, або підготовчого класу школи. Діти із задоволенням вивчать пісеньку, пограють у гру, розглянуть звірів, і разом зі дорослими відстежуватимуть власний ріст, з нетерпінням очікуючи чергового вимірювання. Крім того, вони зможуть обговорювати в групі, хто вище. Результат використання плакату порадує не тільки дітей, а й дорослих, адже ви зможете побачити динаміку розвитку вашого чада.

Зростомір для дітей, характеристики:

  • Матеріали: пластик, поліестер;
  • Розмір 34x85 см.
  • Елементи живлення: 3 батарейки ААА (у комплект не входять).
  • Зростомір для дітей поставляється в картонній коробці.





Настінний дитячий ростомір Зоопарк | Zoo Парк (UA + ENG)
Настінний дитячий ростомір Зоопарк | Zoo Парк (UA + ENG)