Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036

Код товару: 1007171

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сухе повітря часто стає причиною дискомфортного перебування в приміщенні. Горло починає дерти, відбувається кружляння голови, самопочуття різко погіршується. Для усунення всіх цих негативних факторів варто купити зволожувач повітря Ultrasonic Aroma Humidifier KJR-036.

Зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036 – це унікальний сучасний пристрій, який допоможе створити комфортні умови перебування в будь-якому приміщенні

Ультразвуковий зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036 являє собою пристрій з великим набором функцій, невластивих іншим зволожувачам повітря. Портативність, компактність, вишуканий естетичний дизайн - це невеликий перелік того, що робить Aroma Humidifier KJR-036, будучи одним з лідерів ринку. А можливість додавати і розпорошувати ароматичні масла, дозволить створити незабутню ароматичну атмосферу свіжого повітря навколо Вас.

Купити зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036 варто незважаючи на місце майбутнього розташування. Він з легкістю підійде для домашнього використання, установки в офісних приміщеннях, торгових центрах, приміщеннях з постійним стійким і посушливим повітрям.

Зволожувач Aroma Humidifier KJR-036 завдяки своїй портативності можна використовувати в автомобілях, вагонах поїздів (купе), тимчасових мобільних будівлях, розташованих на відкритому просторі створюючи натуральний, комфортний мікроклімат на довгий час.

Ультразвуковий зволожувач повітря KJR-036 стане незамінним пристроєм для профілактичних заходів під час хвороб, для забезпечення чистого і зволоженого повітря, досить розташувати його недалеко від ліжка пацієнта

Взимку в розпал опалювального сезону, зволожувач Aroma Humidifier KJR-036 стане незамінною складовою для забезпечення міцного і тривалого сну. Функція підсвічування робить ультразвуковий зволожувач KJR-036 чудовим нічником для вечірнього і нічного періоду часу. Крім своїх практичних дій, завдяки ніжним світловим тонам він допомагає розслабитися і швидше заснути, особливо малюкам.

Серед причин, з яких варто придбати освіжувач повітря Aroma Humidifier KJR-036 є його економічність. Споживання енергії становить всього 2 вати. Резервуар для води 0,2 літра, габарити висотою 15 і шириною 12 сантиметрів, при вазі всього 0,145 кілограма дозволяють розмістити його в будь-якій частині Вашого будинку, а сенсорне управління робить використання легким і зручним в один дотик.

До важливих переваг, якими володіє ультразвуковий зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036 є система живлення, адже використовуючи USB кабель, його можна підключити до розетки, ноутбука (портативного комп'ютера), POWER-банку, через FM- модулятор або магнітолу в автомобілі.

Aroma Humidifier KJR-036 можна назвати передовим багатофункціональним, сучасним пристроєм для створення комфортного мікроклімату з сприятливим впливом на наше тіло і організм в цілому.

Технічні характеристики ультразвукового зволожувача повітря KJR-036:

  • Тип зволожувача: Ультразвуковий;
  • Споживана потужність: 3.0 (Вт);
  • Обсяг резервуара для води: 0.13 (л);
  • Застосування приладу: Для дитячої кімнати, Для дому, Квартири;
  • Дисплей: Немає;
  • Індикатор роботи: Так;
  • Ароматизація: Так;
  • Матеріал корпусу: Пластик;
  • Підсвічування: Так;
  • Вага: 0.130 (кг).

Комплектація зволожувача повітря KJR-036:

  • Зволожувач повітря;
  • USB кабель;
  • Додатковий запасний змінний гніт;
  • Картонна упаковка.

Відео аналогічного зволожувача





Зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036
Зволожувач повітря Aroma Humidifier KJR-036