Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Акумуляторна led лампа GDLITE GD-5007s на сонячній батареї

Код товару: 1000786
Опис

Акумуляторна лампа повинна бути в кожному будинку. Вона забезпечить вас світлом під час раптового відключення електроенергії і стане в нагоді, якщо вам потрібно терміново сходити в гараж чи підвал ввечері. А під час заміських поїздок з ночівлею цей предмет просто незамінний.

Зручність використання акумуляторної лампи

Зручний гачок, завдяки якому прилад можна підвісити на будь-яку виступаючу поверхню (паркан, гілку, цвях у стіні і т.д.) і автономна робота дозволяють використовувати пристрій в будь-якому місці, де це необхідно:

  • у дворі будинку,
  • в альтанці,
  • в гаражі,
  • в підвалі,
  • на природі під час ночівлі в поході.

Особливості роботи лампи на сонячній батареї

В якості світлового елемента використовуються сім світлодіодних ламп, що створюють рівне яскраве світло, не «ріжуче» очі.
Акумуляторна led лампа заряджається від природної сонячної енергії, яка акумулюється спеціальною панелью з світлочутливими елементами, що входить в комплект виробу. Для того щоб зарядити пристрій, необхідно підключити його до панелі та розмістити панель в будь-якому місці, де на неї будуть потрапляти прямі сонячні промені. Лампа-ліхтар повністю зарядиться протягом 10 годин.
Підключення світлочутливої панелі до пристрою здійснюється за допомогою кабелю, оснащеного круглим штекером. Даний штекер підходить для більшості видів цифрових мобільних пристроїв, тому за допомогою пластини можна заряджати мобільні телефони та фотоапарати без наявності доступу до електромережі. Іншими словами, якщо ви захочете купити акумуляторну лампу, то вирушаючи в похід, заміську поїздку або на дачу, забезпечите себе не тільки освітленням, але і постійним мобільним зв'язком.
Лампа на сонячній батареї також укомплектована пультом дистанційного керування, завдяки якому можна включати і відключати пристрій, а також регулювати яскравість світіння, перебуваючи на відстані від нього.
Пристрій може працювати в двох режимах:

  • економному,
  • інтенсивному.

Під час роботи в першому режимі, світиться 3 світлодіоди з семи. У такому режимі прилад може працювати близько семи годин. В інтенсивному режимі, світяться всі сім лампочок, але час роботи скорочується до 3-4 годин.





Акумуляторна led лампа GDLITE GD-5007s на сонячній батареї
Акумуляторна led лампа GDLITE GD-5007s на сонячній батареї