Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Антицелюлітні вакуумні масажні банки з насосом 24 шт.

Код товару: 1000275

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

12 магнітів. 

Розміри (діаметр) магнітних масажних банок Bao Yi:
- 4 шт - 52 мм;
- 4 шт - 46 мм;
- 4 шт - 40 мм;
- 4 шт - 32 мм;
- 4 шт - 24 мм;
- 4 шт - 20 мм (для обличчя).

Ви вже напевно знайомі з антицелюлітними вакуумними масажними банками різної комплектації: на 2 банки, 6 банок і на 12 масажних банок. Тепер же ми Вам пропонуємо ще більше ефекту з новим набором для вакуумного масажу на 24 банки!

З антицеллюлитними вакуумними банками (24 штуки) Ви зможете робити професійний масаж.

Самі банки виготовлені з якісного пластику, давно використовуваного в медицині, і абсолютно безпечні у використанні. Всередину банок, при бажанні, встановлюються спеціальні магнітні насадки, які впливають на біологічно активні точки людини за допомогою магнітного поля, яке проникає в підшкірний шар на шість - дев'ять сантиметрів! Дія магнітного поля сприятливо впливає на кровообіг і обмін речовин, збагачує кров киснем і активізує приплив крові до серця і головного мозку. Дана процедура те саме що акупунктура, тільки без використання голок.

Таким чином, антицелюлітні масажні банки мають потрійну дію на організм, а саме: вакуумного масажу, акупунктури та магнітної терапії.

Щоб під час процедур контакт вакуумних банок з тілом проходив якомога легше і комфортніше, рекомендуємо пом'якшити шкіру маслом, лосьйоном або гелем для тіла. Далі встановлюйте вакуумні масажні банки в проблемних зонах: при целюліті - стегнах і сідницях, при остеохондрозі робіть масаж уздовж хребта знизу вгору, при остеохондрозі в шийно-грудному відділі хребта рекомендують ставити банки в області сьомого хребця, при ГРВІ та інших захворюваннях органів дихання робіть масаж від центру спини до лопаток. Також банки для вакуумного масажу дозволять розслабити м'язи після важких фізичних навантажень, тренувань в спорзалі, довгого робочого дня за робочим столом, при спазмах м'язів і загальній втомі.

Банки для вакуумного масажу мають ряд показань для застосування:

- Целюлітні відкладення;
- Зайва вага;
- Хвороби органів дихання;
- Втома після важких фізичних навантажень і тренувань;
- М'язові спазми.
Не рекомендується користуватися вакуумними банками, якщо у Вас гіпертонія, туберкульоз у гострій стадії, захворювання шкіри, тяжкі захворювання серцево-судинної системи, свіжі рани або висока температура.

Набір антицелюлітних банок на 24 штуки - Ваш професійний помічник при вакуумному масажі!





Антицелюлітні вакуумні масажні банки з насосом 24 шт.
Антицелюлітні вакуумні масажні банки з насосом 24 шт.