Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Бездротові радіо навушники Wireless Earphone

Код товару: 1000185

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики радіо навушників 5 в 1:

-частота передачі сигналу - 86 МГц;
-режим модуляції сигналу - FM;
-діапазон частот - 86-108 МГц;
-режим прийому сигналу: FM;
-матеріал - матовий і глянсовий високоміцний пластик.

У комплект бездротових навушників входить:

-навушники Wireless Earphone;
-трансмітер;
-аудіокабель;
-кабель адаптер;
-упаковка.

Хороші навушники дають можливість по-справжньому почути музику, розчути найцікавіші моменти в музичних композиціях. Але деколи навіть самі якісні навушники дуже незручні через купу проводів, в яких дуже просто заплутатися. Саме тут на допомогу приходять бездротові навушники, тим більше що при сучасних технологіях це будуть багатофункціональні навушники - навушники для ПК, бездротові навушники для телевізора, телефону, плеєра.
Незважаючи на те, що продаж навушників більш ніж поширене явище, мало хто знає, де купити бездротові навушники належної якості та за приємною ціною.

У такому разі ми раді запропонувати сучасні, бездротові навушники з радіо FM приймачем Wireless Earphone.

В першу чергу ці бездротові навушники для комп'ютера допоможуть вирішити відразу кілька завдань. Ви перестанете плутатися в проводах, навушники більше ніколи не сплутаються у вас в кишені. По-друге, ви зможете слухати музику або дивитися улюблені фільми в зручному режимі, при цьому, не турбуючи близьких або сплячих людей. Ви більше не прив'язані до комп'ютера коротким шнуром від звичайних навушників.
Бездротові навушники з fm-радіо виконані в актуальному нині стилі хай-тек, так що це ще і відмінний аксесуар. Вони компактні і акуратні, а в комплекті з навушниками поставляється спеціальна підставка, яку цілком можна прийняти за інтер'єрний аксесуар. У моделі передбачено декілька режимів роботи в режимі радіо, в тому числі і окремий режим моніторингу приміщення.
Ці навушники без проводові оснащені декількома роз'ємами для підключення зовнішніх пристроїв - блоку живлення, мікрофона. Тут зовсім немає проводів, тому працюють навушники в автономному режимі від пари батарейок типу ААА. Що стосується комфорту і зручності використання, то з цими навушниками вам не доведеться їми жертвувати. Зовнішня поверхня «вух» і дуги м'яка, з еластичним поролоном, навушники не тиснуть, і від них не болить готова.

Бездротові навушники з радіо FM приймачем Wireless Earphone поєднують функціональність відразу п'яти окремих приладів:

• підходять для голосового спілкування по телефону або в спеціальних комп'ютерних програмах;
• по суті, є окремим радіоприймачем, оскільки він вже вбудований в їх корпус;
• з їх допомогою можна моніторити приміщення на предмет сторонніх звуків, тобто вони є класичною радіонянею;
• звичайні провідні навушники на комп;
• ну і власне типові бездротові навушники, які можуть працювати у зв'язці з будь-якою технікою в діапазоні 8 метрів від того місця, де ви перебуваєте.

Ціна на навушники високої якості ніколи не була такою низькою, а в даному випадку ви отримуєте можливість купити за ціною якісних навушників ще й якісний радіоприймач і радіоняню.

Завантажити інструкцію до бездротових навушників Wireless Headphone 5 в 1





Бездротові радіо навушники Wireless Earphone
Бездротові радіо навушники Wireless Earphone