Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Дошка для складання речей Clothes folder 59 х 23,5 см.

Код товару: 1000595
Опис

Кажуть, що відкриваючи шафу, можна зрозуміти наскільки акуратні люди живуть в цьому будинку. Кожен з нас помічав, коли речі лежать просто купою, дуже важко знайти серед них ту, яка необхідна в даний момент. Для цього потрібно знову їх все перевернути і «перелопатити», влаштовуючи ще більший бардак. А от коли вони викладені рівними стопками, потрібну річ видно відразу. Але укладати білизну - досить трудомістка і довга робота. Щоб спростити її і зробити максимально швидко, створений органайзер для складання одягу. 

Конструкція дошки для складання речей 

Дошка для акуратного складання речей виготовлена ​​з термостійкого пластика високої якості, тому може використовуватися відразу ж після того, як білизна випрасувана і ще не встигла охолонути. Пластик не виділяє ніяких токсичних речовин при зіткненні з гарячою тканиною. 
Виріб складається з чотирьох пластин, скріплених за допомогою гнучкого кріплення. Воно дуже просте в експлуатації. Для того щоб його використовувати, необхідно повністю відкрити всі стулки (викласти їх в одній площині), розкласти на даній площині білизну, так щоб її лицьова сторона була знизу, і послідовно закрити і відкрити кожну стулку. Бічні стулки дозволять скласти білизну ідеально симетрично. 

Використання дошки для складання речей 

Дошка для складання одягу підходить для: 

  • сорочок, 
  • футболок, 
  • светрів, 
  • блузок, 
  • тенісок і багато іншого. 

Її можна використовувати також для серветок, скатертин, рушників, наволочок та інших видів використовуваної у побуті білизни. У ваших шафах і тумбах завжди буде ідеальний прядок.





Дошка для складання речей Clothes folder 59 х 23,5 см.
Дошка для складання речей Clothes folder 59 х 23,5 см.