Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Електрична мухобійка на батарейках

Код товару: 1000502

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

З приходом весни прокидається вся природа. У тому числі і не зовсім приємні її представники - комахи. Вони є рознощиками всіляких захворювань, їх укуси болючі і викликають роздратування, вони псують настрій однією своєю присутністю. Є багато способів боротьби з цим явищем, але до цих пір надійніше всього просто купити мухобійку.

Зараз у продажу з'явилися мухобойка на батарейках.

Найбільше ці мухобойки нагадують ракетку для бадмінтону. Усередині ракетки натягнуто 3 шари сітки з металевих прутів. На ручці ракетки розташована кнопка, при натисканні якої, на сітку подається електричний імпульс. Він настільки малий, що безпечний для людини або домашніх вихованців, але смертельний для комахи. Працює мухобойка від звичайних пальчикових батарейок.

Перевага наукового підходу.

  • Для знищення комахи досить доторкнутися до нього мухобійкою, інше зробить електричний імпульс. Тепер не потрібно вичікувати, коли муха або комар сядуть на зручну для бавовни поверхню. Завдяки цій особливості прилад може використовуватися, в тому числі, і на відкритому повітрі.
  • Якщо комаха вже сидить на стіні, досить просто піднести до нього ракетку, злітаючи, вона обов'язково попаде в неї, а стіна залишиться абсолютно чистою.
  • Пристрій не виділяє і не містить шкідливих хімічних або біологічних речовин. Не має запаху.
  • Підходить для знищення як дрібних (моль, мухи, комарі), так і досить великих (оси, джмелі, шершні) комах. У випадку з останніми, іноді доведеться скористатися мухобійкою двічі.

Електрична мухобійка проста у використанні.

Для отримання результату досить, натиснувши кнопку, змахнути нею так, щоб комаха потрапила на металеву сітку пристрою, потім відпустити кнопку. Якщо ви вирішили купити електромухобійку або просто хочете поставити цікаві питання по цьому продукту, зверніться в інтернет-магазин компанії СамеТо. Тут ви зможете отримати детальну консультацію та придбати пристрій, вказавши зручні для вас способи доставки та оплати товару.





Електрична мухобійка на батарейках
Електрична мухобійка на батарейках