Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Електропростирадло Electric Blanket 150x155 см - двоспальна електроковдра

Код товару: 1007452

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Втомилися мерзнути холодними зимовими вечорами? З електропростирадла від відомої турецької фірми Electric Blanket ви назавжди забудете про цю проблему!

Виріб має два режими роботи:

  • Перший режим являє собою нагрівання від +35 до +40 градусів. При цьому споживання енергії становить 40Вт.
  • Другий режим працює при температурному режимі від +45 до +55 градусів. При цьому потужність досягне значення 80 Вт.

Описана регулювання сприяє можливості самостійно визначитися з комфортною температурою і підібрати ту, яка задовольнить ваші індивідуальні бажання. Харчування здійснюється від мережі 220 Вт.

Переваги електроковдри Electric Blanket

Вищеописана простирадло має розміри 150 * 170, на ній дві людини будуть відчувати себе абсолютно вільно. Її товщина складає всього 0, 5 см. Не дивлячись на те, що виріб двоспальне, воно володіє надзвичайною компактністю. Розміри упакованої електропростирадла складають 30х20х8 см. Беріть простирадло в подорожі або на дачу, щоб завжди відчувати тепло і затишок під час сну.

Чи вважаєте, що виріб використовується тільки для зігрівання? Ви глибоко помиляєтеся, оскільки дані простирадла можуть використовуватися в медичних цілях. Часто вони застосовуються в масажних і фізіотерапевтичних кабінетах. Також, зігріваючу простирадло можна зустріти в салонах краси. Виріб сприяє розслабленню і отримання справжньої насолоди.

Довжина проводу становить 1,5 метра, вона дозволить підключити прилад до потрібного джерела живлення. Верхній шар простирадла виготовлений з кольорового байки, нижній - з однотонної. В основі вироби - високоякісний поліамід, м'якість якого допоможе користувачеві розслабитися.

Чому варто купити електропростирадло?

Все ще сумніваєтеся, чи варто купувати описане виріб? Невже ви зможете відмовитися від постійного тепла? З даними постільною білизною ви перестанете боятися різкого похолодання і перестанете з нетерпінням чекати включення опалення. Беріть простирадло з собою під час поїздок на природу і відпочивайте з задоволенням. Висока якість, в комплекті з продуманістю і зручністю, приємно порадує кожного користувача.

Електропростирадло, технічні характеристики:

  • Перемикач: 2-x режимний.
  • Потужність: 100 W;
  • Живлення: мережа 220 V;
  • Розміри: 150 х 155 см;
  • Довжина зовнішнього дроту: 1 м;
  • Вага: 1.3 кг.

Електроковдра, комплектація:

  • Простирадло з підігрівом.





Електропростирадло Electric Blanket 150x155 см - двоспальна електроковдра
Електропростирадло Electric Blanket 150x155 см - двоспальна електроковдра